[曼谷] Nonny 收山 ????

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今天 Nonny line 我說她不在 puru puru 做了, 暫沒有什麼計劃. 很可惜啊, 她是我其中一個最喜歡的BKK女孩
沒有刪號就系仲有機會呀,可以直接約出來呀。
師兄有佢Line真是極之幸運,可憐小弟連佢真人嘅芳容都未見過…
Nonny 服務真的一流..
咁快就收山 ?
唔係啊嘛?還想4月去穩佢。聽見甘多師兄好評
好似Hachi又好耐冇浦头
本來還想下一次去的pocket list又沒了
回復 mriderx ##1 的帖子

佢好似成日都唔想DO
有信息自己可以约啊

睇咁多報告都話Nonny正服務一流,咁快就唔係puru puru做,定真係收出!仲諗住4月去purur puru搵佢,唔係掛,我仲未感受Nonny嘅芳香
mriderx replied at 2020-2-20 18:40
今天 Nonny line 我說她不在 puru puru 做了, 暫沒有什麼計劃. 很可惜啊, 她是我其中一個最喜歡的BKK女孩

可惜啊
呢到想題外話講下,一位已離開PuruPuru, 我唔知各位記唔記得AYU虎牙妹,佢離開左之後來到香港做嘢,仲好受歡迎,試想像Ayu都咁,如果Nonny來香港.....不得了
魔警二世 發表於 2020-2-21 10:25
呢到想題外話講下,一位已離開PuruPuru, 我唔知各位記唔記得AYU虎牙妹,佢離開左之後來到香港做嘢,仲好受歡迎,試想像Ayu都咁,如果Nonny來香港.....不得了

係香港做酒店囡囡(我未見過Ayu)?
回復 newyorkknick ##15 的帖子

No, 應該佢係發利出沒,最吊詭係Ayu的twitter轉推Nonny唔係puru puru做的推文

師兄可否pm我聯繫方式?謝謝🙏
Twitter都話冇係puru做,真想一試
睇Nonny ig同Twitter佢應該泊左個好碼頭
係個睇落似中産嘅香港人
嗰個師兄真係幸褔JJ
比人私有化左,又收iphone 又收Channel

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 17:17