[囡囡推介] 初做高挑白滑巨乳學生妹,21歲索爆,白滑巨乳40寸竹筍形,毒龍,深鑽,水啸冰火,口爆颜射,廿四味皆能,夠淫夠姣全程莞式漫遊服務頂呱呱

簽到
名稱: 高挑白滑巨乳學生妹
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A99978-觀塘-樓上骨-高挑白滑巨乳學生妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見“請按鐘,高挑白滑巨乳學生妹開門入去佢個姣西樣大波妹,似炸彈彈下彈下,忍唔住揸佢個波波,D級大波真係堅大,真嘢嚟架,睇真啲絕對係「風騷型」性感尤物,男人既「性幻想」對象,佢即刻幫我除衫除褲,幾下已經幫我除嗮,特別除底褲,一除,成條大肉棒飆出黎,佢想未沖涼就含肉棒,即刻say stop!主動提議先沖涼再吹簫,之後拖手仔入沖涼室一齊沖涼,先幫我洗身..全身都係咁落沐浴露,重點係咁洗條 JJ,PAT PAT,當然唔少得玩BODYMASSAGE,環保水蕭都一一送上,水蕭真係比佢成枝食嗮,仲望住我黎吹,見到佢個姣樣,自己都好開心,好滿足!! 差d吹爆,之後抹乾身上床,主動幫我黎個全身漫遊,主動高級環保吹奏,食蛋奶袋,深喉吞晒我JJ,條利好靈活下,吹簫功力好深厚,我反轉壓低佢食佢LIN頭,再用手掃一掃佢隻鮑,濕濕地,佢話細妹痕痕哋等住我條嘢插入幫佢止痕,一於應佢要求拿拿聲上套,心急先女上止痕,騎功好好,不快也不慢,都好有節奏,令小弟有欲仙欲死的感覺,換上男上女下後瘋狂抽插左唔知幾多百下就完事了,一出水佢好識做大力夾緊我細佬!之後佢清理戰場,再服侍我沖涼,沖完涼著好衫褲,擺低家用走人!
多謝師兄分享
多謝分享!
好靚女
好靚女
多謝師兄分享
流定堅🤔
你沒有約嗎?
多謝師兄分享
多謝師兄分享。
性感尤物
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區