樓主: Gagamassage

[援交女友(PTGF)] 美容按摩師新人報到

what plan and price?
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 kevinleung ##18 的帖子$ g* J% l" _% l* g8 a" W! m& h  s- z

7 Z2 U: b5 k7 thave contacted her tg, real information, but no ML

有興趣。PM我

回復 Gagamassage ##1 的帖子5 O; [, F4 O- s* t, H

, Y4 v7 V4 z" g" ppm聯絡方法

daihuajin 發表於 2020-2-28 00:29 / e( H6 O; p2 [, D( |7 \- R" L& @
回復 kevinleung ##18 的帖子$ @; b# e/ b2 k' _$ K
, |7 b: P  l# o! {
have contacted her tg, real information, but no ML

! K) k1 ^5 o2 W# O- y+ |. Q1 BNo plan "C" then can forget it.

有興趣
* |! W! }: t, g4 X' U7 D

床尾機?解唔解甲?

Gagamassage 發表於 2020-2-28 23:25
7 b( V1 Y% {* L: z用手機回應 sharetea #30 的帖子
. C5 I1 I  J( ^( E; {) Y; h! u9 Q5 v% {. M, @0 A8 k7 C
求解說?
, v  n9 G) v8 i5 [
解者,除也。  甲者,衫也。

Gagamassage 發表於 2020-2-29 09:44
% l4 i  Q) r% C. ?1 q  K& p用手機回應 四眼王爺 #32 的帖子& m+ m4 x7 O) |# n: r2 r6 B

" Y0 T& o+ d1 l% s& L9 i多謝解答

; j$ \$ c9 Q1 r  `唔使客氣,妳咁纯真,驚妳俾我地嚇親。

回復 Gagamassage ##1 的帖子0 c- X1 C4 ~3 t

0 @( V; o' s1 }4 z' B% w有興趣,可以pm?
6 @/ e/ Q4 R# k) b

Gagamassage 發表於 2020-3-1 21:17
( `3 T" P- Y. V% C回復 四眼王爺 ##1 的帖子0 s: K+ [7 q  R. B$ J/ j  m
$ O+ i+ l2 U6 i" ?. F& S1 U0 w
又唔會,,,係覺得形容詞好特別
3 m, ]) B9 o) ^9 I1 t+ r. ?
咁可否P M我呢个咸濕佬,睇下有乜啱玩。

Gagamassage 發表於 2020-3-2 23:28
8 ?$ ]# j2 g0 D回復 四眼王爺 ##1 的帖子& \- P6 `" `9 A6 U* M
; J6 O9 d, Q6 G! x$ k
pm冇晒分了send不到
/ K' c0 ?5 h$ X) f- L
咁我P M妳,留what's app,  0K???