[組團約戰] 肺炎呢排大家仲有無去玩?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位師兄,自上個Post 12號確診者後,大家仲有無去過brix 或者Ipanema呢?

我有一排無去,不過又身痕,想去玩。未知大家點睇?有興趣可以開個小組。
wolfbigbird 發表於 2020-2-28 12:55
各位師兄,自上個Post 12號確診者後,大家仲有無去過brix 或者Ipanema呢?

我有一排無去,不過又身痕,想去玩。未知大家點睇?有興趣可以開個小組。

個人意見, 身體緊要, 為己為人無謂搏
Coronavirus or not.  I wouldn't consider anyone from China
陣間上哂報就麻煩
而家去新加坡更加唔好玩住, 因為而家日本封, 韓國封, 越南封, 泰國傳聞封, D師兄們要去玩, 剩低的選擇就係新加坡和馬拉...
身體緊要, take a break
身體緊要,留返彈藥,等疫情過後,一炮過好過
忍一忍,顧己及人保安心
特殊时期 不要玩火
既然各位咁一致,唯有忍一忍……
Reply wolfbigbird ##1 Add Thread

May be take a break.. wait 2 or 3 months.. :-) stay safe!!
geylang is still ok
went to l14h27, tried g18 for 1hr
was quite good
got take temperature for both guest n wl, hopefully it's ok!
回復 wolfbigbird ##1 的帖子

好想飛過嚟玩
而家邊度都唔洗去啦
回復 wolfbigbird ##1 的帖子

I want to go, but the problem is quarantine 14 days
留的青山在,不怕沒柴燒!!
安全第一 大家还是忍忍
忍一忍吧,大家都想玩得放心,無謂冒險

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 07:25