[無恥政府] 武漢市晚上情況 封閉時間已經達到人類能承受的極限 Night at WuHan City

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

The situation in #WuHan City at night. The lock down time has reached the limit of human tolerance

夜の武漢
閉鎖時間が人間の許容範囲の限界に達しました

밤에 우한
폐쇄 시간이 인간의 허용 한계에 도달했습니다

Wuhan di notte
di chiusura ha raggiunto il limite di tolleranza umana
回覆 讚好 不讚 使用道具

壓力大,困左咁耐冇得出去

飯文又計劃吓香港解封時即搞遊行呀...
一定多人

忍住先,到時一次過爆出來…………佢老母以為一皮嘢大撚晒?收皮啦!我唔撚要都唔會同意加狗隊budget

271lee 發表於 2020-2-29 09:26
回復 無賴階級專政 ##1 的帖子

人都癲

本來就係愚蠢,而家變成瘋癲, 愚蠢兼夾瘋癲,即係會點?

jackyjay 發表於 2020-2-29 09:49
忍住先,到時一次過爆出來…………佢老母以為一皮嘢大撚晒?收皮啦!我唔撚要都唔會同意加狗隊budget

老實講,一皮嘢洗得幾耐?香港比共匪搞到咁,都唔知何年何月可以翻身?

唔知要攪幾耐。

Monfortino 發表於 2020-2-29 10:10
唔知要攪幾耐。

視乎武漢啲人幾時死晒囉~

武昌起義又嚟喇!

hamsuplow 發表於 2020-2-29 12:45
武昌起義又嚟喇!

係就好囉~

hamsuplow 發表於 2020-2-29 12:45
武昌起義又嚟喇!

👍👍👍

五星黨先滅西藏再廢武漢,慢慢就只留下一國一都沒有省市之分,统一成為真正的中國..

a.leung 發表於 2020-2-29 16:46

五星黨先滅西藏再廢武漢,慢慢就只留下一國一都沒有省市之分,统一成為真正的中國..

秦始皇滅六國之後,之後玩咗十四年就玩撚完~我一早就認定雜種係大陸嘅戈爾巴喬夫~

多謝 ... 自甘墮落的 WHO 威信掃地、且看破這廝(Tedros Adhanom Ghebreyesus / 54歲)多貪財、愛權、舔中、夠賤

沈陽海哥 發表於 2020-2-29 18:06
多謝 ... 自甘墮落的 WHO 威信掃地、且看破這廝(Tedros Adhanom Ghebreyesus / 54歲)多貪財、愛權、舔中、夠賤

呢個黑人,本身嘅膚色,已經不討好,又胡鬚勒凸!加上講嘢又無技巧,更加冇記性,成日自打嘴巴,共匪除咗邪惡之外,品味都係相當下流的,專門揀埋啲垃圾做扯線公仔~

歌都有得你唱! 起來! 起來!.....

回復 無賴階級專政 ##7 的帖子

根據我所知謡言,如果四月底政府未徹肺炎警示 ,有部份中小食肆公司寫字樓開始唔比home office (下場唔多講)希望不要成真

fNsveLqv 發表於 2020-2-29 23:06
回復 無賴階級專政 ##7 的帖子

根據我所知謡言,如果四月底政府未徹肺炎警示 ,有部份中小食肆公司寫字樓開始唔比home office (下場唔多講)希望不要成真

哈哈哈,而家根本就無一國兩制,無論乜嘢都係政治決定,仲係瘟君嘅豬腦決定,仲有乜好同傀儡政府講呢?

等四呀