夜場抗疫疑難 (吹水篇)

簽到
名稱:
場所種類:桑拿
消費:$2000~$2999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

是咁的......相信師兄們都熱切期待夜場再開, 但係喺抗疫期間, 大家出嚟玩點都會有啲擔心, 所以, 小弟化身成心急人提出以下疑問, 唔知有冇師兄可以幫手解答下呢?

1)究竟夜場會唔會為客人進行體溫測試? 你知啦....通常入到夜場都會興烚烚, 體溫高咗都唔出奇, 但係會唔會畀人誤會係帶菌者, 跟手捉咗去隔離呢?

2)究竟夜場會唔會唔俾14日內出入過大陸嘅囡囡落場呢? 又會唔會標明囡囡來自邊樹? 等大家食得開心又放心......

3) 會唔會強制要求客人帶口罩攪嘢呢? 如果真係要帶罩做, 又唔會對性表現有影響呢?

4)究竟口爆會唔會傳染病毒呢? 會唔會喺夜場禁止呢類高風險活動呢? 另外又會唔會禁止打茄輪?

5)究竟囡囡會唔會用酒精搓手液同客人嘅小弟弟喺事前消毒呢 (定係要用1比99漂白水)?

6)究竟夜場會唔會減價呢? 不過呢條好似同抗疫冇關......

心急人劉晶上
回復 catyeung ##1 的帖子

非常時期,戒急用忍。

你明天去一次就知到啦,記得出个報告。

正路只会有長期簽証入境的囡先会返工,祖国己停了簽注,就算有7天証,都吾夠14天隔離用,除非係夜場隔離。但吾知会吾会有另類供應啦。

攪野一定係超密切接觸,平時D囡都会清潔到細佬乾乾凈淨,再含住啖消毒秀口水先幫你吹的,我估宜家好大机会直口過膠吹啦。精無講会帶冠狀病毒,但病入高風可能都会有,帶菌者口水就一定有,几時去玩都会有風險,自己覺得ok咪去馬。
等有船, 等大減價
至會去
唔洗驚中蕉
宜家講緊全世界一半人口都會中蕉
回復 ximo ##4 的帖子

講得好, 怕就唔好玩
大陸雞用勞工簽注都要隔離14天,日韓囡囡你敢玩?不怕也中招?
隔離問題可以放心,正路所有女都從高危地區來澳也要隔離14日才可自由活動,包括內地、韓國等
忍一陣先 百花會再齊放
catyeung 發表於 2020-3-1 08:27
是咁的......相信師兄們都熱切期待夜場再開, 但係喺抗疫期間, 大家出嚟玩點都會有啲擔心, 所以, 小弟化身成 ...

小弟睇左CHING問題後有感而發
1)人體興烚烚高溫和真係病發燒高溫係不同
唔好講左令其他人唔會
另外真係發燒就一定要睇醫生及隔離
唔通CHING會覺得自己以為冇事就週圍走咩
2)14日隔離大陸人會有政府人員檢視佢地有冇真係隔離及唔可以出去
囡囡會不會為左開工而令自己前途不理?隔離人士出走會罰錢或有機會坐牢
3)會強唔強制呢樣野係自願性,唔通場內人士一定要各CHING入場入房後一定要啪啪啪咩
人地喜歡只同囡囡詳談唔得嗎?還有影唔影能力就各CHING自己問題,唔通貼主有這能力問題?
4)和上述一樣,口爆和車輪都係各CHING和囡囡私下講服務
唔通囡囡唔願意就要囡囡一定要做?人品大爆發呀!
5)真係想知貼主有冇試過用酒精液和1比99漂白水清潔下體
如果有試過話先問此問題吧!(可能已在醫院內詢問鳥)
6)減價呢問題,小弟覺得發夢時就有
或者諗諗佢地會唔會加多些優惠更加實際啦
希望桑拿快開
不過也是要等疫情過去再出來玩比較好
catyeung 發表於 2020-3-1 08:27
是咁的......相信師兄們都熱切期待夜場再開, 但係喺抗疫期間, 大家出嚟玩點都會有啲擔心, 所以, 小弟化身成 ...

睇怕初期得淨水多,好似上年吉原事件咁。
D場静過鬼
收到微信知, 金池東B聽日復工, 不過唔知幾多囡囡返工, 我估越南妹應該返晒.
期待有勇士發報告
有无🐔叫?
等吓囉!當年沙士刀系貢過!
回復 catyeung ##1 的帖子

C兄,忍下啦,如果係澳門夜場中招,新聞報導埋出嚟,瘀死。
疫期當前,忍忍先
呢個非常時間,忍一忍啦~
囡少無氣氛

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 08:58