[賽後報告] 36D巨乳lily中醫推拿按摩高手,全套只收350,超正,抵

名稱: Lily(客家中医
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26613-深水埗-樓上骨-Lily(客家中医.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

啱啱做完body check,身體無病無痛,醫生話只係肥咗少少,叫我做多啲運動,咁不如去深水埗洗吓樓,啪啪啪當做運動吧!同囡囡傾咗一陣,談吐優雅大方,感覺到佢超凡脫俗,男人絕對鐘意,侍浴招呼殷勤用心仔細,夾腸波推技巧超好,享受埋水中吹奏,正到我呻吟震震上床玩。上床翻雲覆雨,囡囡服務好技術得,按摩手勢正宗,力夠穴準,按鬆全身,感覺好舒服,AV式頂級環保吹,含撚用盡佢口水,口技超凡,搞到小弟好難忍,轉玩六九,鮑魚靚,肉洞緊緻,無色無味,飽滿汁液多,二話不說我扶住佢條幼小腰,前推猛進,屌到囡囡瘋狂大叫,一輪狂轟猛炸,西水狂流,於是改囡囡先,一騎上來,發覺佢嘅玉洞水源充足且夠緊窄,越騎越有勁,仲有狗仔式疾速勁衝,屌到啪啪聲,水聲吱吱不斷湧出,最後衝刺時攬住我大叫唔得啦唔得啦,我好快就派彩比佢,咁撚正,可以搵佢做女朋友就好啦。唔單止細佬開心,我更relaxed,應該好快再食。
此帖僅作者可見
此帖僅作者可見
此帖僅作者可見
此帖僅作者可見
此帖僅作者可見
此帖僅作者可見

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 21:48