[賽後報告] 昨天晚上鳩痕想去滅火,好彩搵到Sammi

簽到
名稱: Sammi口爆王
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A23257-銅鑼灣-樓上骨-Sammi口爆王.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Sammi其實幾靚女,一對勾魂電眼,姣效的望我、使我心性搖動僕埋去攬住佢。
馬上發出姣笑,說不要心急,等本姑娘幫你再吹硬啲先。說時遲那時快,一嘢錫
落去細佬度,佢口舌功夫真犀利,更要命是一邊吹時發出淫蕩唔唔聲,細佬當堂
更加硬上加硬,佢居然繼續用舌尖在龜頭上打圈,我爭少少出醜在靚女眼前。佢
即刻含住條硬嘢,望實我喺咁輟實,滿足地以為我實爆在佢口中。好彩我忍得住。

之後斯斯然脫下佢嘅底褲,露出一副好靚嘅一線鮑。我用手指輕輕撫弄幾下,閪
水開始嚟料。再用六九姿勢幫我再含多一陣,忍得我好辛苦,但喺High到無倫!

佢起身調轉頭用佢個美臀往鳩上磨,感覺到啲閪水喺咁出,野性的長長大聲呻吟
叫聲好迷人,好彩我仲夠理智戴返個套先插落去。閪閪真係想不到其窄無比。

佢騎在上便喺咁扭動條纖腰。再180度轉身伏在上面再用個蘿柚撞落嚟。我都未
試過咁樣俾女屌得咁爽。不過佢仲爽過我。攬得我好實,大叫道,唔准出住,等
本姑娘爽多陣先,個閪用力壓實喺咁急速跳咗大約兩秒。我真喺忍唔到,百千
子孫湧晒入閪內。。。。。個袋度。

之後大家雙擁唞咗一陣再車咗一陣。我在她芬芳口氣中頹然訓咗一陣。真係我
嘅Fuck of the Century. 就喺咁卿卿我我間,愉快地一齊去沖涼。事後浴嘅時候
佢都一絲不苟地服侍周到。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
?t=1583166722

回復 645/120 ##1 的帖子

呢個靚女床上功夫唔錯!
多謝分享
BlueRibbon 發表於 2020-3-4 14:30

呢個靚女床上功夫唔錯!

靚女仲好蕭技精湛添!
多謝師兄分享
645/120 發表於 2020-3-4 13:13
Sammi其實幾靚女,一對勾魂電眼,姣效的望我、使我心性搖動僕埋去攬住佢。
馬上發出姣笑,說不要心急,等本 ...

我以Sammi熟客身份證明佢真係咁正㗎 !

多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝靚女分享。
好誘惑
好誘惑
多謝師兄分享
好正呀!
多謝分享蕭技
多謝你嘅藝術插圖分享
最正係有個又大又圓嘅籮柚。
佢真係正