[賽後報告] Lucky西窄水多,佢妹妹夾到我碌撚實一實,叫得好憂怨好銷...

名稱: lucky
地區: 九龍城
網址: //141-hk.com/zh/B27166-上水-樓上骨-lucky.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我個人計,食囡唔單只係要樣貌身材,服務態度同房間設備都好重要,雖然我係有D要求,但都比我撞到個咁啱key嘅,佢就係上水嘅Lucky啦,可以話係非常幸運,同囡囡傾咗一陣,談吐優雅大方,感覺到佢超凡脫俗,男人絕對鐘意,Lucky沖涼會問我水溫岩唔岩,好細心,之後佢用對車頭大燈磨我全身,磨前磨後,再用鮑魚磨屎忽,夾住大脾黎磨一輪,最後跪低幫我水中簫,係沖涼房都玩左好耐,爽到震。訓落床,囡囡騎在我身上立即奶全身,耳邊呻吟吹氣,漫遊有感覺而唔會太過機械化,跟手漫遊到我典床典蓆,上套吸啜進攻细佬,舒服到我打冷震,唔理咁多,即刻笠袋,男上,屌緊過程中,Lucky經常自摸,有晒眼神交流,西窄水多,佢妹妹夾到我碌撚實一實,叫得好憂怨好銷魂,細佬差D走火,轉招佢揸住我條熱狗即刻塞入佢隻鮑魚,雙手揸住佢對36D大乳,佢猛烈狂un幾分鐘,不斷享受呻吟聽覺嘅效果,做愛時感覺都幾有女朋友感覺,仲有捉實Lucky條幼腰狂推,籮友又大又圓又有彈力,推到啪啪聲,囡囡比我屌到狂叫春,西水越流越多,床單都濕撚埋,插足十幾分鐘,過足晒癮,深呼吸咬緊牙根,大大力爆晒米青,好有女朋友感覺,事後仲有細心待浴,服務真係唔錯,仲幫手著衫,放低家用抱抱才走人。屌得咁撚過癮,Lucky梗係會係下次返桌目標啦。
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝你嘅藝術插圖分享
感谢师兄分析!
多謝靚女分享。
好誘惑
好誘惑
好正呀!
多謝你嘅藝術插圖分享
 疑似中超~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享