[九龍走地G] TST發利討論區

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

繼續唔好停
積極到一個點
回覆 讚好 不讚 使用道具

有冇師兄吊過好似係7樓出lift左邊對正個條巷左手邊第2間房條女5 N' v# Z3 m* W6 N
成日見到,開600的,幾有女人味的3 w+ W5 q- D9 u: |$ R
唔知服務如何,一直以來都係得個睇字冇吊到

支持一下先~

/ I1 |( {5 q) X$ ]9 d( g0 S, A% V& s4 d" o8 K
回復 ashleyyoung ##2 的帖子! Q3 L7 y  l1 Q: W: h6 e

( v9 K& F% E' D# p8 K0 C2 ]積極到G點,雖然其實我都唔去發利的

" W' p' H3 U$ l+ s6 G
你去到元老區只會好失望

回復 ashleyyoung ##6 的帖子4 }7 \+ @# f" G0 b; h
& c3 H* d* D3 n/ a! C2 Q
係好能失望

CRT 發表於 2020-3-6 01:19
9 B; V6 ?' v- }7 M回復 ashleyyoung ##2 的帖子' @  w: H3 O9 {2 R" t

" x# B9 b9 d7 Z, a! o- P積極到G點,雖然其實我都唔去發利的
7 h) U' C& q$ r1 C! C2 t) }0 n
我都少去,  除非有時D相熟嘅去做替工就去支持吓 。

回復 昌少 ##8 的帖子
8 N6 N& c* ^) B7 r- y; I  I( ^, J% W4 B
啲囡囡多數唔得,行人又多,行都冇癮

CRT 發表於 2020-3-6 10:10 - {/ G& n( Q! H. Q' o; @  E
回復 昌少 ##8 的帖子* ^' J: V0 Q/ F8 ]6 Z6 D$ Z4 C( T

6 c( [$ @. }* h: l* [/ A4 y" w啲囡囡多數唔得,行人又多,行都冇癮

2 {( v6 s! `. [' }1 p6 M  o* u我已經好耐無去

FL is not much fun location

回復 ashleyyoung ##6 的帖子
! S% d5 E6 K# a) G% o/ G
- C/ c" P. l/ E# Q: i0 X: t% A就等我去帶啲歡樂比大家~

支持一下先~
, p) W3 k7 t  D6 G' Q

好耐無去

好耐冇去,如果去都係去幫襯2樓Yoyo。基本上唔會洗樓,太多人了

淋完紅油𠴱次之後冇去過了。

FL太多洗樓團,咁嘅時期都係少去為妙

昌少 發表於 2020-3-6 09:52 % E# g5 V; D$ g8 a; q3 ]8 w
我都少去,  除非有時D相熟嘅去做替工就去支持吓 。
  ?) f" r! D! d, _
以前去過一個絲襪靚女,,,好正!
0 A$ d3 N0 q) Q應該退休啦( x9 I2 \) A! X

chalkbreaker 發表於 2020-3-7 12:09 8 \4 }0 P- \% q
好耐冇去,如果去都係去幫襯2樓Yoyo。基本上唔會洗樓,太多人了

2 M7 o2 H3 {' {4 O5 N/ E9 BㄚoYo係正,服務有保證。 不過有一排肥左,,近期囡囡有冇瘦返?

沉日去探相熟泰泰