[曼谷] 戰神巳死

真係試過一次就算
回復 comeonjames ##8 的帖子

師兄能不能pm下相头?
每次都找不到服務派的
可是臉控又怕吃不下
真的好矛盾
又唔影相................
1001729 發表於 2020-3-7 05:06
本身佢個骨架係大, 佢係有肉地但未至於樓主講到咁誇張,
樓主你究竟知唔知5個月大個肚會幾大? 我問返Jinny, 你好似有啲問題喎, 自己有問題就唔好屈人... 咁樣冇乜品

咦!睇來1001師兄知道D來龍去脈喎
回復 1001729 ##36 的帖子

我都贊同師兄講法,找她係想服務好的,除非西臭態度差。唔應該話人家已死,人地都係搵吃者。
接受35樓下既...樓上就真係睇睇樣先
她有一個馬來西亞男朋友, 所以一兩個月會飛來吉隆坡一次,說不定真的懷孕惹XD
泰國都已經唔同左啦
公平d講, 咸魚青菜各有所好.

我剛上星期二找過佢又未至於咁差, anyway, 可能我服務行先.

題外話, 本來想搵返個蛇美囡囡 (一定靚同後生過Jinny), 之前ST過今次想試LT, 開7000仲要5am走, 呢d反而搞到我興趣儘失.
lotsogor 發表於 2020-3-9 16:53
公平d講, 咸魚青菜各有所好.

我剛上星期二找過佢又未至於咁差, anyway, 可能我服務行先.

7000 LT 傻的嗎
去兩次日式出4次都得啦
咁好多野過左就無啦..2000年代沙咀向西木人巷名雅濤.
常平雞仔屋.
仲有好多師兄提過既 PTY, 500B 包全日.
蛇尾$1500 ST..
唯一可以補返就係保持身體健康, 搵多啲錢. 長玩長有.

同意!
Jinny 的服務真係好,重要係態度一流!不過 相頭 呢家野真係好主觀。
至於 最近點解佢會大左兩個碼 真係唔知!我都有大半年無見過佢!
回復 karol2007 ##1 的帖子

五年前稳过距都成三十几。到今时今日四十一D都唔夸张!哩个场好多女都超四十个。距地当哩分份工系终生职业
回復 karol2007 ##1 的帖子

感谢分享,本来打算一试。
建議ching唔好將報告傳達比女
聲稱話19都會有
jinny一年前試過LT,服務不用置疑,你要幾多佢有幾多,如要食相頭就吾使考慮,要淫亂服務就係首選,都諗住下次過去揾佢ST,佢有做開運動,應該都會keep住,與其去蛇美揾件死魚,不如嘆佢一次服務再去玩冲凉,同日式
oh my god .....
我月頭找過她,服務很好, 身材不至於師兄講的好似有左5個月
竟然變肥,可惜可惜

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 23:41