34D靚波陀地Eva,天賦索樣靚偈,嫩口瘦底,食過翻尋味,support local

名稱: Angel Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43129-尖沙咀-水療SPA-Angel Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想享受全身按摩之餘又想同時身心relax?為大家介紹位於尖沙嘴既Angel Spa,地段便利,旺中帶靜,場內豪華裝修,空間寬敞,環境舒適,乾淨衛生.......
事先預約咗時間,如時去到,入到房間Eva好殷勤招呼,同我先黎個擁抱,土生土長嘅陀地與我同聲同氣,有共同語言,風趣健談好吹得水,好有親切感;
小弟係好波之人,Eva對34D靚波實在引人入性,佢笑容淫淫哋好殷勤招呼,大家同聲同氣,身材有波有腰又有羅,曲線惹火撩人,皮膚又白又滑,波挺腿長,玲瓏浮凸,好夠惹火,真係見到都硬鳩曬,攬實我偷桃撈月,搞到我慾火高燒,好正,靚仔梗係有著數,主動幫我除衫掛衫,
侍浴一路沖一路用對大波磨身,磨前磨後,叫佢慢慢玩都乖乖聽話,浸埋SPA,成個人都精神曬,頂唔順佢幫我水中吹一炮,環保落深喉,搞到我鳩扯扯出去。
Eva當然識做,按摩手勢幾好,有力水得黎穴位又到,一流享受,推按完全身都鬆曬,期間經常偷襲我嘅碌鳩,我亦唔執輸,搓番佢嘅大波,柔軟又富彈性,真係冇得彈,令人愛不釋手,
Eva 主動波錫lin,用舌頭慢慢舔勻我全身,個樣姣到出汁,feel到真係好鬼正,環保吹+69,口技相當掂,唔使一陣,我支炮勇猛到不得了,幫支炮笠好膠套後,諗住嚟一招「直搗黃龍」,點知Eva一個翻身,搶番個主導權,即時展開攻勢,享受騎牛牛所帶嚟嘅快感,有種
難以言喻嘅滿足感,騎速不斷加快,呻吟聲亦愈嚟愈激烈,幾個回合,經過一輪衝鋒陷陣,我好快冇貨賣,Eva緊窄蜜洞嘅壓迫下,爽到我忍唔住爆射,正啊!
好正呀!
陀地都玩得咁激?!
引人入性
回復 SunboyM ##1 的帖子

Thanks report sharing
Sexy girl,I like her
陀地人人愛
後生靚女
非常不錯
多謝分享
好想去尝试 但是现在特殊时期
回復 JACKSZJ19 ##13 的帖子

thanks sharing,  good service x oral sex i like
回復 SunboyM ##1 的帖子

Thanks for ching report
陀地妹質素好
謝謝師兄分享😍😍
謝謝師兄報告
多謝分享
埋單幾錢 thanks for report
wow seems she is ok, thanks r

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 18:03