[正宗桑拿] 尖東棕泉

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今星期飲多左酒頭痛痛,襯今日星期日出左尖東沖涼,憂閒一個下午算不錯了。
how much?
雙鐘7百幾,起機簽8百
差一舊
simonchow666 發表於 2020-3-10 20:10
雙鐘7百幾,起機簽8百

有無得摸西?
回復 mancsze ##4 的帖子

我冇呀師兄,有申手入衫揸波ja
回復 troublehk ##5 的帖子

另外大堂見到個靚女,按左part手摸下手仔,所以張單加埋19xx好貴下,不過環境野食幾好,感覺好過去環保起機lo

期代佐敦新龍記三月開,等緊個經理call試新場,見裝修好靚,希望新機場吾好加太貴埋單7舊樓下可以去多d
回復 simonchow666 ##7 的帖子

如果除晒係咪要再加錢? 係咪冇得開大架?
guitarlam 發表於 2020-3-12 17:19
回復 simonchow666 ##7 的帖子

如果除晒係咪要再加錢? 係咪冇得開大架?

睇下技師肯吾肯除哂,始終正骨場感覺冇開得咁激既
謝謝師兄分享
回復 simonchow666 ##10 的帖子

師兄言下之意即係東方宜家都可以開大?
guitarlam 發表於 2020-3-13 17:17
回復 simonchow666 ##10 的帖子

師兄言下之意即係東方宜家都可以開大?

我意思棕泉比較保守,吾係個個肯除,開大我覺得機會不大。
回復 simonchow666 ##13 的帖子

多謝師兄解答

環保係咪可以開大?
guitarlam 發表於 2020-3-14 09:55

環保係咪可以開大?

應該可以,我上年試過比個囡liu,但我冇問價,因為我覺得冇乜feel,估計有部份另外收一支至支半應該可以,我上網見d師兄話有正垞但我未預過,幾次都係好公式既北,所以我對環保感覺麻麻
回復 guitarlam ##15 的帖子

環保一定大,自己帶定1000現金入去。
回復 純情小淫棍 ##17 的帖子

師兄,開大是否45分鐘?有咩玩?有冇環保吹?聽聞動作聲及叫聲都唔可以太大?真的嗎?每間房都會有獨立廁所?
simonchow666 發表於 2020-3-11 19:44
回復 troublehk ##5 的帖子

另外大堂見到個靚女,按左part手摸下手仔,所以張單加埋19xx好貴下,不過環境野食 ...

師兄,佐敦新龍記係邊度?謝
回復 guitarlam ##18 的帖子

冇獨立廁所😂😂,得張按摩床

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 23:48