真係唔好睇小而家D後生女,每個部位都按得好舒服

名稱: NO.1 SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A59325-尖沙咀-水療SPA-NO.1 SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

試新野無問題吖,聽就聽得多人地講Nuru,但真係未玩過,估計都係波推之類啫,但去咗 NO.1 SPA 玩過之後,我何止改觀,值頭愛上咗哩樣嘢!之原係同老友兩個鳩流流無嘢做,上去台搵女,但又想玩新野,見就近有間NO.1 SPA  玩Nuru推拿,不如就哩間啦!無預約上去,老細都幾好人,先安排一個,咁比老友行先,我等十五分鐘可入房,等待期間,見到幾個女仔行嚟行去,個個都嗒得杯落,硬件掂,入房,心諗會係邊條女呢,女女入房,係頭先見到其中一個,最大波嗰個添,正呀!女女好有禮貎,服侍埋我更衣,喂!原來有陪沖涼架,無死啦!比女人幫我沖唔係未試過,只但係比一個咁正嘅女女幫我沖又真係第一次喎,佢好溫柔,上上下下洗乾淨,我梗係攬住佢抽吓水,女女唔介意,大家笑哈哈咁好過隱。返上床,女女先幫我按摩,技術嚟講都過得去,好過好多人了,手勢好到家,力水夠、穴位準,真係唔好睇小而家D後生女,每個部位都按得好舒服,按完後就嚟Nuru推拿,見佢係將D Gels搽喺自己身上,然後趴落嚟,喺我身上磨呀磨,成條魚仔咁游嚟游去,極具挑情成份,我都Free到佢Lin頭硬了,我細佬梗係有反應啦,唔知係專登,定還是係咁,佢唔理我Lin頭同細佬,只係照顧其它部位,攪到我心痕痕,細佬越扯越硬,原來Nuru係咁樣玩嘅,去到最後,女女集中攻擊我兩粒lin,舔吓又啜吓,隻手撫摸住我細佬,簡真係火上加油,龜頭都紅晒,我肆無忌憚係咁抽水,女女對眼奱得好淫,錫吓落D,錫吓落D,含我粒旦旦,奶吓支棍,然後含入口喺度啜,High呀!佢就一就身位喺我則邊,方便我抽水,我而家除咗一隻手揸波之外邊度得閒呀,合埋眼享受緊佢嘅簫功,吹得真係好正,有D頂唔順啦,我都要呻吟吓,叫兩聲已經爆咗!High到痺!返出去時見老友已經坐喺度等我,大家會心微笑,知無嚟錯地方 仲係24小時,咁我一定再嚟!!!
thanks for your sharing brother!
回覆 讚好 不讚 使用道具

thanks for your sharing

回復 Nicholasrhob ##1 的帖子

Thanks report sharing

多謝推介