[賽後報告] 性感小野貓發威,開晒收陰肌,夾到我細佬幾乎爆,跟住玩推車仔,囡囡豐滿靚籮好有彈性,配合我嘅推送抽插

名稱: 性感小野貓
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B26796-太子-樓上骨-性感小野貓.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

十個男人,九個去滾,我可能係第十個,唔係無銀,唔係諗緊,只係因為上141做緊功課,誓要食番件淫蕩貨,千挑萬選去咗太子搵靚女性感小野貓,見佢貨真價實,仲電力十足,姣到出汁,梗係入閘嘆世界啦,姣妹性感小野貓,鵝蛋面型勁靚,對大波夠正,精靈而水汪汪嘅眼晴,加上好好笑容,薄薄誘惑紅唇,梗係入閘啦!實話實說,性感小野貓對D級奶好正,亦唔執輸抽水,手感軟滑又彈手,寬衣解帶去浴室,36D大波貼住我上下前後磨,推完壓,好撚爽,洗到乾淨晒,梗係水中簫啦,性感小野貓望住我嬌媚一笑,幾乎想爆比佢,好在囡囡口下留情,乾身上床,趴係度比性感小野貓按一陣,手骨唔錯,力度足落手準,穴位到位,按完成身鬆晒,跟手做口舌服務,姑娘玩得夠晒癲,令我興奮入肉,尤其環保吹,實在太好功夫,橫簫直笛深喉,吹到我舒服,吹出咗動聽樂章,眼神帶點淫望住我,正到痹囉,首先來個玩男上,擘大佢對腳,盡情出出入入,性感小野貓好受落,越叫越大聲,聽到水聲唧唧流落張床到,再轉第二招女上狂坐我一輪,性感小野貓發威,開晒收陰肌,夾到我細佬幾乎爆,跟住玩推車仔,囡囡豐滿靚籮好有彈性,配合我嘅推送抽插,仲有收音飢,真係欲死欲仙,高潮一浪接一浪,一路揸波一路進出,屌多幾分鐘,真係搞到噴精,事後一齊沖涼,最後俾埋家用走人,臨走送goodbye kiss。性感小野貓好似女朋友咁,想唔番食都幾難。
多謝師兄分享
多謝你嘅AV插圖分享
回復 把妹達人 ##1 的帖子

多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 13:48