[賽後報告] Lucky環保吹奏,眼神有交流,深喉不斷,高超口技,有d頂唔撚順喇,轉玩六九,鮑汁無色無味,又濕又暖

名稱: lucky
地區: 九龍城
網址: //141-hk.com/zh/B27166-上水-樓上骨-lucky.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想食上水嘅Lucky好耐,可惜自己係返朝九晚午,次次去上水洗樓,Lucky都係掛住請稍候,咁旺鐘嘅囡囡,更加要一親香澤啦,呢兩日襯假期,卒次的起心肝,下晝就遠道而來,準備大戰一場。入到Lucky工作室,大家先傾偈培養一下感情,囡囡青春味十足,兩個36D真波,水汪汪眼,紅唇笑容燦爛,囡囡主動伸手入小弟褲襠內搓我支棍,流露出狂野本性,侍浴36D真波由頭到腳慢慢磨擦,乳牛煎蛋,夾到我碌鳩硬能到爆,櫻桃小口含住淡暖水一邊水蕭一邊磨我,舒服完急急腳出沖涼房,囡囡好仔細幫我抹乾淨。環保吹奏,眼神有交流,深喉不斷,高超口技,有d頂唔撚順喇,轉玩六九,鮑汁無色無味,又濕又暖,到咁上下先來傳教士式男上衝刺,Lucky個西咁緊窄,插落去真係high到心跳加速,插多幾吓,開始有水聲,再插囡囡仲反晒白眼,典晒床叫春,十隻手指抓到我背脊都花埋,梗係加多兩錢力,等佢攬到我實一實啦,隨即反客為主,女上,動作性感引人,西肥水多,當場迷到我神魂顛倒,最尾轉身對住塊鏡;企喺Lucky後面抽插啦,白滑大蘿友好好推,加上佢D嬌嗲呻吟聲,聽到我如痴如醉,加倍力度向前推進,成功令我發射升空,好一個滿足男人性慾望嘅床上恩物。Lucky好似女朋友咁,想唔番食都幾難。
多謝你嘅藝術插圖分享
床上恩物
多謝師兄分享
點解無地址
多謝你嘅藝術插圖分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 14:04