e 家 有 冇 買 一 送 一 放 題 激 安 呢?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

從未如此冷清!新宿歌舞伎町  

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

在華燈初上之後,新宿歌舞伎町處處是電影院、酒吧、遊戲機中心等娛樂場所,可謂燈紅酒緣、夜夜笙歌,直到翌日太陽再次升起。但現今由於受到新冠肺炎的影響,從網民分享的相片顯示,那裡宛若鬼城一樣,店舖一早已關門,街道非常冷清,間中只有一、兩個行人匆匆走過。

網民 @GOLDMAN4160 在推文在寫道:「在歌舞伎町一番街,這種程度的人流很可能是由於冠狀病毒。現在是淩晨 2:30,這可能是第一次見到這麼少的人,即使是歌舞伎町,一個不夜城。」

週圍都少人咗。
回覆 讚好 不讚 使用道具

買一送一,吊西送口爆

大開眼界。

買一送一, 屌西送江門

回復 地溝男 ##1 的帖子

保命最重要。疫情過了繼續不夜城。

地溝男 發表於 2020-3-15 01:59
從未如此冷清!新宿歌舞伎町   

先講套片,主持人一味強調要識人,其實都係想你幫趁、請佢做導遊。
今時今日,如略懂日語、有爬文、有做功課、及事前鎖定要去的店,根本就萬無一失,毋需識人。
另,片中亦有其他不盡不實的地方:
4:40 – 卡拉OK
普通K場一間,香港大把,唔駛介紹喇化?
4:50 – 新宿平成女學園,冇乜好玩
呢個係老牌架步,佢話唔好玩,但大把人鍾意去
5:20 to 6:02 – 洗體,搵個阿姐嚟、攞塊毛巾同你捽兩捽…要捱…唔特別、唔得意…
好明顯佢未玩過,泡泡洗體一般係徒手,唔會用毛巾擦
如果熟架步,係可以揀日本靚妹,手法仲可以好舒服

6:20 – 萌,肥妹場
無印像係肥妹場;但cheap 同低質素就係真既
7:08 – 2500yen 普通Love Hotel
呢間咁平就似馬檻多啲。雖然裝修可以,但有蚤咬!!
7:34 – 粉紅架步,Japanese Only
一月經過,門面裝修已改,冇咗Japanese Only 個牌。經網上查證,現已受外國人玩
7:55 – 口爆店,四千只是入場費
鳩UP!四千係全包,但唔可以揀女,同埋不接外國人
8:00 to 8:15 - Girls Bar 要五萬落樓
CLS!!三千就得啦!!
8:40 – 深海魚(無講實幾錢)
外國人價係五萬
9:10 – 高級Soap,最平五六萬,貴就八至十幾萬 (俾佢講哂,又係唔知價)
呢間外國人要八萬五。
另,只花五萬、係唔夠入高級店架(外國人計)

9:31 – 兩三萬俾個阿姐你食…
平嘢未必係阿姐,只是平既靚妹多數唔靚(浴室計)
9:40 – 去DVD舖打飛機
一場飛日本玩呢啲?CLS!!
喺歌舞伎町要打飛機,梗係睇住個學生妹(一對一)真人剝衫+自摸至打啦!!(BTW,呢期玩呢瓣真係有半價,都算係買一送一啦)

half price.jpg

///////////////////////////////////////////////////////////

照片攝於凌晨2:30。
只講疫情之前…
呢個鐘數的歌舞伎町,其實都不會太多人,因為呢區主打的夜總會,99%已打烊。餘下仍開的,有食店、數間按摩場、普通飲酒Girls Bar、普通唱K,和可安排私鐘妹的無料案內所。選擇仍是有,但街上不至於人來人往,人流只佔最旺時段的兩三成吧。
有時我會喺凌晨兩點揼兩場骨(半正半邪),玩到天光有電車至走。

thk for sharing

全世界都小人左

cyberkencyber 發表於 2020-3-15 16:50
先講套片,主持人一味強調要識人,其實都係想你幫趁、請佢做導遊。
今時今日,如略懂日語、有爬文、有做 ...

師兄勁揪呀,有冇諗住拍返條片?  

去到果度,d 馬伕知你係香人,會 5 會俾北閪扮日女你?    (~^o^~)

(~^0^~) 發表於 2020-3-16 03:20
師兄勁揪呀,有冇諗住拍返條片?  

不會和街上的馬伕打交道,直接去日本人開的店,就不會遇上北嫂。

cyberkencyber 發表於 2020-3-15 16:50
今時今日,如略懂日語、有爬文、有做 ...

大師兄有冇玩過「飛田新地」

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

地溝男 發表於 2020-3-17 02:33
大師兄有冇玩過「飛田新地」

主打東京十三年,但無去過大阪,所以未玩過飛田…

cyberkencyber 發表於 2020-3-17 03:04

大阪嘅新地, 玩法直接, 見到啱就入閘, 冇乜難度, 最啱初哥, 師兄應該已超過了呢個 beginner's level。另外新地的快餐本番玩法, 好多資深師兄覺得冇挑戰。

Winston91 發表於 2020-3-17 14:06
大阪嘅新地, 玩法直接, 見到啱就入閘, 冇乜難度, 最啱初哥, 師兄應該已超過了呢個 beginner's level。另外新地的快餐本番玩法, 好多資深師兄覺得冇挑戰。

飛田當係特色景點去見學,也還可以。
一些玩得較專注的師兄,偶而也會同囡囡擦出火花,寫出精彩報告
而真正資深果批,傾向玩「無法直接用錢買到既服務」,刻意擺脫「除衫、扑嘢、
埋單」的萬年公式,從而獲得更大和不一樣的刺激感

cyberkencyber 發表於 2020-3-17 03:04

cyber 哥有冇叫 d 日本朋友寄罩你  

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

地溝男 發表於 2020-3-24 09:02
cyber 哥有冇叫 d 日本朋友寄罩你

剩係得批囡囡既聯絡,依家飛唔到過去、無幫趁,冇人會理我喇

cyberkencyber 發表於 2020-3-24 19:24
剩係得批囡囡既聯絡,依家飛唔到過去、無幫趁,冇人會理我喇

佢地係援交雞嗎? 幾才? 收幾錢? 有冇相睇吓?    (~^o^~)

(~^0^~) 發表於 2020-3-30 01:46
佢地係援交雞嗎? 幾才? 收幾錢? 有冇相睇吓?    (~^o^~)

Click 我下面簽名檔啲 Link,有近期的(有相)報告>>如果文字太長,可以直接睇相 (各式店舖囡囡都有)

cyberkencyber 發表於 2020-3-30 02:47
Click 我下面簽名檔啲 Link,有近期的(有相)報告>>如果文字太長,可以直接睇相 (各式店舖囡囡都有)

師兄我 click 咗,但全部打格仔,有冇四仔?