[華中地區] 談往說昔,往:長沙酒城Q三陪,昔:新豪华供三月死会

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

IMG_20200316_075308.jpg 係長沙去吉首高速尚封,都係坐公交在名勝門外望下 IMG_20200311_051118.jpg ,返到酒店附近酒城(長沙卡拉O K叫酒城),场仔,用纸仔輪流上台,都有一些陪唱北嫂,執件唱一陣及陪坐揸下揽下,跟住返酒店屌閪,上到房,外下雪剛回房梗唔沖涼,女人俾人屌都係要疴尿,唔知幾時快手除埋佢條條黑色lace底褲好sexy咁坐厕放黄金液 IMG_20200315_172938.jpg ,睇囡尿尿死能都扯到慶合合要開飯了,上床我分開佢雙肉腿, 佢隻西D毛髮濃密而黝黑, 伸手擘開她兩片早就在酒城摔到濡濕了的陰唇用, 我用條硬得直豎,大龜頭亢奮到青筋怒脹, 瞄準她多毛又多水的生仔閪一挺一UN, 吱一聲全入 她濕沼的閪窿 IMG_20200311_051909.jpg … 她微叫聲聲呻呤叫床,
我更興奮, 拉出再挺成條入晒去! 正! 算幾緊窄, 我手楂兩隻碗型乳房很大, 我一路搓波,  一路小佢間, 人生一大快事! 我抽出抽入, un 上un 落, 佢係咁放聲聲耳語吾吾,
我係咁啜住佢對36D大波lin lin, 用腰力向上全挺UN,頂子宮口, 囡又全力咁前後磨, 唔夠5分鐘大家快到高潮, 囡雙眼翻白, 我伏身交颈嘶磨,而D米青子孫開始唔生性… 黎喇,顶實閪芯 射佢子宫, 碌能chok完,揽實一陣才抽出條鸠缩陽具,射晒閪芯鸠汁泉源湧出 IMG_20200311_051755.jpg
囡拿拿聲纸巾掩閪,沖身著衫走人,
憶,
佐顿新豪華舞廳做火山孝子供三月死会,
一個徙置区瞓冷巷小朋友識叫鸡,做左大人,廿一歲又做埋市政局選民,又有油水,冇艇妹屌,就去音樂廳,康樂中心,三温暖玩鸳鸯浴,平安黑廳,光廳,就始新豪华,亦终新豪华,此後光廳,H K夜總会都係陪大佬輩做陪客,
當年同期與佢同学早两期師兄鍾意真正跳舞,尤其跳牛仔,與令我中莱花廟亍簫后菲菲同名小姐一跳牛仔走遍全場,自己亦參與並迷上同期中学小師妹,佢間中学男槍女娼,我們三人行,當年电燈著,鬼掹腳,我供三個月被点化加上合久必分而再無去,而同期及其同学師兄(長進人仕做左大Sir),但两人都一咬糧都先後仙遊
我就幾個月後,我咬夠十四年,開始賺!

"我就幾個月後,我咬夠十四年,開始賺!"

你個屎仔!你條賓周仲可以屌閪耶?
jimmyhot 發表於 2020-3-16 09:12

今日去幫保險囡,去医生攞的客賠償表,跟住飲茶,下文,自己去叫企亍
jimmyhot 發表於 2020-3-16 09:12

條賓州屌閪一定得,屎忽冇屌廿年真唔知
我愛朱纷申 發表於 2020-3-16 11:40

冇屌卅年屎忽先真
我愛朱纷申 發表於 2020-3-16 11:40

七爺:好好保養條賓周,屌多 D 閪,寫多 D 報告俾我地睇!
回復 jimmyhot ##6 的帖子

Thanks for your memorial writing...!
北嫂. "哎呀哎呀 好 enjoy 汉滴我下肚 谁知其中fun  忽 乐才知晓"
thanks for your report
周七七?!
一名64歲姓劉男事主,凌晨因寂寞難耐,到油麻地上海街西貢街附近兜塔企街,最終揀選一名非裔女子,並同意支付肉金200元。兩人其後一同到某大廈單位,至凌晨1時許完事後,發現銀包內兩張500元紙幣及兩張100元紙幣不翼而飛,合其損失1,200元,懷疑被偷竊於是報警。
劉先生表示,衣服當時放在單位大門旁邊椅子,過程中該非裔女子未曾離開,「因為你閂咗門,可能我同佢做緊嘅時候,係我唔知道俾人入嚟攞晒。啲衫喺門口囉,除咗喺凳嗰度。(你有無見過個女人行開?)個女人無行開。(你懷疑係其他人入嚟偷?)係,一定,百分之一百。」
儘管近期武漢肺炎疫情仍然嚴重,但劉先生無懼,「有需要又有咩擔心?你有需要你就要咁做,唔係我都唔會咁樣走嚟呢度,係咪先,仲要搵個叉妹。係我搵佢,唔好話佢兜塔我,企晒喺街度嘛。」
劉先生坦然自己首次來油麻地光顧,又指自己三度離婚,「我唔介懷呢樣嘢,我無對我老婆唔住,離咗婚,我有咁嘅需要,我畀錢,正常交易。」
周七七?!
一名64歲姓劉男事主,凌晨因寂寞難耐,到油麻地上海街西貢街附近兜塔企街,最終揀選一名非裔女子,並同意支付肉金200元。兩人其後一同到某大廈單位,至凌晨1時許完事後,發現銀包內兩張500元紙幣及兩張100元紙幣不翼而飛,合其損失1,200元,懷疑被偷竊於是報警。
劉先生表示,衣服當時放在單位大門旁邊椅子,過程中該非裔女子未曾離開,「因為你閂咗門,可能我同佢做緊嘅時候,係我唔知道俾人入嚟攞晒。啲衫喺門口囉,除咗喺凳嗰度。(你有無見過個女人行開?)個女人無行開。(你懷疑係其他人入嚟偷?)係,一定,百分之一百。」
儘管近期武漢肺炎疫情仍然嚴重,但劉先生無懼,「有需要又有咩擔心?你有需要你就要咁做,唔係我都唔會咁樣走嚟呢度,係咪先,仲要搵個叉妹。係我搵佢,唔好話佢兜塔我,企晒喺街度嘛。」
劉先生坦然自己首次來油麻地光顧,又指自己三度離婚,「我唔介懷呢樣嘢,我無對我老婆唔住,離咗婚,我有咁嘅需要,我畀錢,正常交易。」

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 15:23