[至姣至淫] 38G巨乳Eva,夾埋腸仔,夾到差D爆血管,老漢推車啪啪聲推爆,正爆!

名稱: Eva
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A33096-土瓜灣-樓上骨-Eva.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

38G巨乳Eva,夠姣夠風騷,床上聽話聽教,任砌任屌,
服務好掂,屌到盡興,加上佢性感風騷,令人百試無厭,
痕痕哋預約咗時間,入房見到佢貌似明星靚樣,身材火爆,
上身呢對38D巨乳,彈手好啜,軟綿綿咁真係好好手感,性感撩人,例牌攬攬抽抽水,
佢態度和藹可親,善解人意,伸手入我褲襠搓支棍,
佢主動幫我除衫沖涼,幫我沖洗得好乾淨,
用對巨乳幫我磨身,磨前磨後,夾埋腸仔,夾到差D爆血管,
上床Eva俾足心機幫我日式按摩一番,
手勢正宗,溫柔體貼又善解人意,按到我全身上下疲勞盡消,推得又吹得,
條脷係咁撩我兩邊提子,全身漫遊,
摩打脷錫暈我全身敏感點,吮吸我兩邊提子,奶袋袋啜蛋蛋,吹奏起交響樂,吹奏時眼仔碌碌咁望住我,
搞到我慾火高燒好能興奮,好有感覺,
撩到硬曬汰,細佬興奮到不斷膨脹,硬到不能再硬,
帶套主動搶韁上馬,快放一段大直路,
叫淫聲此起彼落,肉棒與鮑魚肉壁嘅強烈摩擦下一陣陣酥麻,
感覺如癡如醉,忍無可忍就提槍反擊,
我瘋狂咁進攻,屌到佢淫聲大叫西水東流,
最後老漢推車,啪啪聲推爆,事後一臉滿足咁攤係床。

好胸猛❗
多謝分享!
又有好野直。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 21:57