切換到窄版更改語言
註冊 找回密碼

141香港論壇

〖 一心一意 〗優質浴巾清洗消毒SBooks: Game Channel
SB141手機版S-Books性書教學及討論國際版SEX141
熱門搜尋: 請稍候......
查看: 7873|留言: 23

[援交女友(PTGF)] 單親媽媽尋求協助 [複製鏈接]

簽到
魄力
12 點
魅力
0 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
315 元
發表於 2020-3-17 |顯示全部樓層 |舉報
Tg: Regine2020

魄力
3850 點
魅力
299 點
潛力
11 點
黃金
91 兩
467030 元
有没有更多信息

魄力
245 點
魅力
10 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
12858 元
V7不存在喎。新開acc應該又係個啲搵老襯戶口。新係點解咁多人死。唔死啲害人撲街呢🤔

魄力
913 點
魅力
211 點
潛力
51 點
黃金
4 兩
151414 元
大水箱 發表於 2020-3-17 12:24
) B; R0 e# N7 I5 _V7不存在喎。新開acc應該又係個啲搵老襯戶口。新係點解咁多人死。唔死啲害人撲街呢🤔

2 k% `/ j8 S( T4 J( ]: y3 P8 f& [6 B* ^人地TG係Telegram,唔係V7。。。不過都係呃人嘅居多!
少一些負評,令這世界更美好!

魄力
610 點
魅力
24 點
潛力
1 點
黃金
0 兩
21843 元
this girl always open new acc. for cheating
- T9 {2 Y; |( v7 l7 O) K; ~! x9 pplease be careful

魄力
4535 點
魅力
353 點
潛力
101 點
黃金
91 兩
618229 元
回復 jerryz3m ##4 的帖子
/ f) l# j! c( N  T+ G3 l0 s9 T6 b' o5 ~
nice share ching

魄力
6119 點
魅力
2915 點
潛力
17 點
黃金
900 兩
14764182 元
我都好想幫下佢,有幾億係身,硬係有D唔舒服。

魄力
789 點
魅力
1107 點
潛力
203 點
黃金
540 兩
7008949 元
又係你個騙子

魄力
112 點
魅力
6 點
潛力
14 點
黃金
21 兩
33949 元
發表於 2020-3-18 |顯示全部樓層 |舉報
回復 steven1986 ##8 的帖子
1 w1 ?5 Q2 h6 H1 |; r3 s
( d( I% b7 @+ x0 F% c' b* t0 s她係點樣騙你?

魄力
789 點
魅力
1107 點
潛力
203 點
黃金
540 兩
7008949 元
發表於 2020-3-18 |顯示全部樓層 |舉報
wuxiansheng 發表於 2020-3-18 00:49
3 N$ z5 e0 }9 b! P" a1 |回復 steven1986 ##8 的帖子: u6 z. u4 D+ w: _: c* B  a  i# _( l

- P% X3 n& W' D8 a0 \* f* _1 e! [她係點樣騙你?

: J) ]5 g" A0 xhttp://141hongkong.com/thread-2277001-1-1.html
  j8 E5 G; I; o# J# _

魄力
297 點
魅力
69 點
潛力
0 點
黃金
50 兩
58638 元
發表於 2020-3-20 |顯示全部樓層 |舉報
又係呢個,其實有冇人試過出到報告?

魄力
10 點
魅力
1 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
533 元
發表於 2020-3-25 |顯示全部樓層 |舉報
呢件女真既、試左、上星期四試、試完立刻上網申請141用戶% p9 T" J: ]+ F3 f0 R
但一路到留言唔到、所以而家先打到出黎
, k: ?4 b) f% J3 V* [) F5 S價錢唔好講、但我唔會再搵  A& ?/ X# x- ?! @" O
本來睇相(6/10)
6 S8 G% X1 M; C- @" [9 z出到黎(2/10)
% T. A; J! N' i/ r唔會主動、但有口爆
- y4 ~% }4 i) I: x* c& g0 @( o有車輪、但牙黃
+ V5 u) [9 S: w/ x! c整體唔會再搵
# T. |4 h* s# h, g' m+ y

「痴線佬」勳章

魄力
18253 點
魅力
2935 點
潛力
0 點
黃金
2816 兩
2983065 元
大Jjar 發表於 2020-3-25 14:05
+ S' O) A7 {" H) d& B! ]! H呢件女真既、試左、上星期四試、試完立刻上網申請141用戶+ o, K- A0 ]* E6 I: I7 G4 u! x
但一路到留言唔到、所以而家先打到出黎) G: z  m8 P1 W
價錢唔好 ...

( ^+ y6 o9 q5 C& M( r; Z師兄、可以詳細d嗎?, Q. A. n5 ?1 l# `5 w& U: ?$ {
佢約幾歲?
7 [7 w1 H( E8 R+ G+ y身高?三圍?$ W  }* t4 a: m: E1 ~+ i  w% |
顏值?

「痴線佬」勳章

魄力
18253 點
魅力
2935 點
潛力
0 點
黃金
2816 兩
2983065 元
大Jjar 發表於 2020-3-25 14:05 $ I+ a* _, }* k% }* ~
呢件女真既、試左、上星期四試、試完立刻上網申請141用戶; r2 B0 L9 e/ e9 U7 M4 c
; L: n; l- C9 {0 V+ n0 D9 V# ^價錢唔好 ...

& i/ j, N; ~) S) d最重要:' l& P+ r& m# L, m( d- A  ^& D
有乜服務?
0 g9 n! h, s1 i9 W收幾銀?

魄力
10 點
魅力
1 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
533 元
; U: c) Y! n$ Z6 r: J/ y9 X
TETSUJIN28 發表於 2020-3-25 15:03 + x+ t4 g8 k0 P7 i- d; p
最重要:$ D! P; l# n0 [6 w' P, g3 u
有乜服務?" s* X* S9 m0 R' h% K- F
收幾銀?
7 P$ J$ w. O/ Q# s

: @$ M& q% u5 s* a' n, h2 S價錢自己問會好少少(佢係用時間黎定價錢有2h,4h無限Q)
* c1 H& d" t* {& m7 O9 i5 t價不算貴、但係睇咗樣覺得唔值、我估計25至28歲,155CM高左右

魄力
297 點
魅力
69 點
潛力
0 點
黃金
50 兩
58638 元
7 M7 Y' y. I: b. I4 E& _8 w; T- f呢件女真既、試左、上星期四試、試完立刻上網申請141用戶
( B+ [4 X! B# @* [但一路到留言唔到、所以而家先打到出黎; ]; S- ~3 V% M5 x
價錢唔好 ...
. q# s3 H6 s; n. a( q* j) p
咁 c 兄你係基本 1 hr 個隻?

魄力
10 點
魅力
1 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
533 元
poke22hk 發表於 2020-3-25 17:57
" T+ T) L; t! ]8 n咁 c 兄你係基本 1 hr 個隻?

7 h7 _; N* F5 w; k我得2hr同4hr選擇、我選左4hr,因為相差不大$ v9 k2 I6 b& N
但係我1.5hr走左了

魄力
789 點
魅力
1107 點
潛力
203 點
黃金
540 兩
7008949 元
# {6 N3 |2 z6 A' z5 v8 V呢件女真既、試左、上星期四試、試完立刻上網申請141用戶# Z4 l3 ^7 g! ~8 d
0 p0 ^# p. B( r& [+ g7 W* R價錢唔好 ...

' |) j% ^0 ~. g* J7 E咁大獲,好彩佢放咗我飛機,不過我嗰次約過夜 plan開咗房,諗住房等,點知一d交帶都冇仲要block埋我
& N2 c8 I1 b% }0 q9 {6 u+ _激死我

魄力
4034 點
魅力
1290 點
潛力
0 點
黃金
135 兩
453750 元
5 x4 s2 M+ x+ O7 K9 B; J) u' C$ K1 l6 F呢件女真既、試左、上星期四試、試完立刻上網申請141用戶
$ C; d, a& u: E% ~! ?1 m5 _但一路到留言唔到、所以而家先打到出黎7 j5 `% O) _8 C' M/ g  d
價錢唔好 ...
! k, [1 O9 L; |/ T
Thx for sharing

魄力
13158 點
魅力
2478 點
潛力
48 點
黃金
5244 兩
7477167 元
大Jjar 發表於 2020-3-25 15:12
1 N9 ~' z0 v1 S- I6 k$ G3 Q價錢自己問會好少少(佢係用時間黎定價錢有2h,4h無限Q)" _; l& z. k. u! ~" Q/ y9 ]. d
價不算貴、但係睇咗樣覺得唔值、我估計25至28歲,155CM高左右

* t9 u9 G. G/ N; \; R7 r9 d佢36歲喇

重要聲明:本網站是以即時上載留言的方式運作,141HONGKONG.COM 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見 (如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。141HONGKONG.COM 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。

手機版|Archive|sitemap|聯絡我們|141香港論壇

GMT+8, 2020-4-8 10:04