[指壓囡囡] 新手一問,想請問早餐時段指壓場係咪會多左食怪獸既機...

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請指教
咁係咪唔想食怪獸最好去既排名係1.鳳城2.怡春苑3.太子 其他怪獸多但玩服務?🤔
上次第一次去春秋睇左幾個唔岩走左
@@
自己去體驗吓最實際
回復 狂徒 ##5 的帖子

就係去左戰國睇左唔得
指壓有邊D女好似小野寺梨紗係片入面咁發姣呢,真係好正
睇你嘅經歷,相信指壓都唔係幾啱師兄你玩,一樓一或者NC應該啱你要求多啲。
ACYIU 發表於 2020-3-18 03:45

收你400幾,囡囡拆得300唔夠,唔好幻想咁多啦。指壓應該唔適合你玩,去一樓一禁鐘仔或者玩酒店女啦
其實睇AV打飛機對你來講應該最實際
回復 小川あさ美 ##10 的帖子

諗住D 40路都有少少呢D味道TIM, D包膠寫到咁精彩...
ACYIU 發表於 2020-3-18 10:53
回復 小川あさ美 ##10 的帖子

諗住D 40路都有少少呢D味道TIM, D包膠寫到咁精彩...

包膠?乜仲有人會信呢到D包膠架?咁就真係硬膠囉。。。一樓一有,你比$1980嗰D乜莞式皇帝至尊情人套餐,包你要幾精彩有幾精彩
ACYIU 發表於 2020-3-17 14:18
咁係咪唔想食怪獸最好去既排名係1.鳳城2.怡春苑3.太子 其他怪獸多但玩服務?🤔

怡春?師兄鍾意貼錢買難受?
間嘢D人出名閪
回復 楊錦榮 ##13 的帖子

咁有咩好推介?
ACYIU 發表於 2020-3-18 03:45

AV 我就無睇開好耐唔知你講既點姣發啦,不過師兄你要諗下AV 係拍戲咋,AV女都係做戲咋,現實指壓囡囡純粹爲搵錢爲生活,並唔係個個咁享受,仲要一日做咁多個客,唔好諗住個個客佢都交足戲啦,有時搵到個啱自己有反應既就好好啦,要搵咁就要親身上去試,或者有相熟朋友既口碑,呢度d 師兄算老實過11台,但係而家都少咗人講指壓囡,個個去晒玩賓印
ACYIU 發表於 2020-3-19 02:57
回復 楊錦榮 ##13 的帖子

咁有咩好推介?

指壓首先求服務,基本上大部分場既服務都差唔多,講真d keeper 態度都唔會差好遠(係某d 態度特別差),係睇個場有冇啱自己既女,或者有冇提供特別增值服務

我就去開金豐金田金多港春秋,基本上每個場總有一兩個囡囡啱自己而總有d 怪獸,記住唔好怕羞睇啱先做,唔駛佢俾咩女你都食,睇幾個唔啱我試過走人添,個d 場多數唔會再去除非有見到囡囡想食
回復 Oskar ##16 的帖子

謝謝指教,昨日上左怡x試左Axx,真係老d,不過服務尚可,係埋單時見到個好後生,但當時笨左唔記得問叫咩名,可惜,下次應該返食番個間同d kepper整熟d定去試另外個幾間好d???有咩高見?
ACYIU 發表於 2020-3-19 12:24
回復 Oskar ##16 的帖子

謝謝指教,昨日上左怡x試左Axx,真係老d,不過服務尚可,係埋單時見到個好後生, ...

熟一定有dd着數既,但最緊要係個場d女掂,睇下你肯花幾多時間同金錢去試一間場啦,我通常遇到啱自己既囡囡就會keep住去
回復 Oskar ##18 的帖子

咁睇黎要試多幾次同一間,輪下牌,叫佢介紹,睇下有冇好野,因為都唔知昨天行過個個叫咩名...
昨天 d keeper 好醒,識話我第一次黎

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 14:55