樓主: ACYIU

[指壓囡囡] 新手一問,想請問早餐時段指壓場係咪會多左食怪獸既機...

師兄,佢見你生客就扮好人,想你返轉頭,去多幾次D仆街就露出真面目架啦
我初初去都覺得佢地幾好人,唔似網上面D人講到咁衰。
點知去多幾次熟少少,有次睇左3個唔啱想走,帶房個四眼龜話:屌!叫你揀老婆咩!咁撚挑剔!
自此就冇去呢間乜春苑
回復 楊錦榮 ##21 的帖子

咁請問邊間先好招呼?
回復 ACYIU ##22 的帖子

16樓c hing都有講“d keeper 態度都唔會差好遠(係某d 態度特別差)”,呢間乜春苑就係特別差,時不時都有c hing講
楊錦榮 發表於 2020-3-20 09:12
回復 ACYIU ##22 的帖子

16樓c hing都有講“d keeper 態度都唔會差好遠(係某d 態度特別差)”,呢間乜春苑就係特別差,時不時都有c hing講

聽講以前個批爛鬼換走左,不過我都唔會去呢間嘢佛輪,有性趣嘅女直接Book左入閘算,鐘房態度OK四萬姨咁口
ACYIU 發表於 2020-3-19 12:24
回復 Oskar ##16 的帖子

謝謝指教,昨日上左怡x試左Axx,真係老d,不過服務尚可,係埋單時見到個好後生, ...

你係去食女定食keeper鐘房啊
小川あさ美 發表於 2020-3-18 09:01
收你400幾,囡囡拆得300唔夠,唔好幻想咁多啦。指壓應該唔適合你玩,去一樓一禁鐘仔或者玩酒店女啦

咪係,$430/440唔通比個日本AV你咩
人肉市場都係一分錢一分貨啦!
Oskar 發表於 2020-3-19 12:01
指壓首先求服務,基本上大部分場既服務都差唔多,講真d keeper 態度都唔會差好遠(係某d 態度特別差),係 ...

師兄,3村呢個場d囡囡服務如何?身狠慢個場d囡大多唔做毒龍服務
有幾間我都試過去食早餐 其實唔係因為平個幾廿蚊既關係,係因為早上冇咁多人 有試過中午同黃昏時間去多數都幾個師兄係到等女 所以多數都去食早餐多 女既品牌方面呢就……睇你好唔好彩 剛好有啲好既返咪有 冇既都咪強求 玩得指壓都知玩 服務 樣既野分分鐘仲差過1樓1
thai_9989 發表於 2020-3-22 11:21
師兄,3村呢個場d囡囡服務如何?身狠慢個場d囡大多唔做毒龍服務

新浪漫唔做毒龍?唔係掛,嗰到老人院來我去過一次就唔敢再去

其實指壓場服務都差唔多,係三味場同環保場分別,服務主要睇囡囡本身。三川個人感覺:食相頭上下粉紅 Sa、玩服務安安、玩對波叮噹,師兄可以睇睇
shadow120181 發表於 2020-3-22 12:09
有幾間我都試過去食早餐 其實唔係因為平個幾廿蚊既關係,係因為早上冇咁多人 有試過中午同黃昏時間去多數都 ...

我都鍾意食早餐女,貪人少囡囡狀態又好D,老實講樣貌年紀身材指壓平均值一定衰過一樓一,不過冇人食女係食平均質素,睇自己雞運啦,起碼服務時間方面有保障D,一仔實有又靚又好服務嘅女,不過我遇唔到

PS.個人覺得幾間指壓D相頭組紅牌放去一仔都可以叫中-中上級
thai_9989 發表於 2020-3-22 11:03
咪係,$430/440唔通比個日本AV你咩
人肉市場都係一分錢一分貨啦!

冇錯,食女要實際,離地不如打飛機
小川あさ美 發表於 2020-3-22 13:53

其實指壓場服務都差唔多,係三味場同環 ...

身狠慢個場很久前玩過4/5次,3次d囡囡話無毒龍,1次勉強肯做.最後1次問鐘房呢個場d女係咪唔做毒龍,鐘房話下次要有毒龍服務就要早講幫你安排.
小川あさ美 發表於 2020-3-22 13:53

其實指壓場服務都差唔多,係三味場同環 ...

謝謝師兄比山村囡囡貼士.Thx!
聽D女女講早餐時段多上年紀上去, 專揀有肉地嘅女過手引
到夜晚後生個班出動, 會揀返身材fit D嘅女
食怪獸就未必,但係感覺服務冇正常時段咁好
thai_9989 發表於 2020-3-22 11:21

三川依家少去,之前經驗就都係一貫指壓服務囉,實有d 囡囡會好有d 唔好
新浪漫更少去真係答你唔到
Oskar 發表於 2020-3-23 15:24
三川依家少去,之前經驗就都係一貫指壓服務囉,實有d 囡囡會好有d 唔好
新浪漫更少去真係答你唔到

明白,謝謝師兄回覆.Thx!
早餐想walk-in食到好野有d難度,d好野一早比人book哂

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 00:22