[援交女友(PTGF)] 疫情嚴重下的長腿妹

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本帖最後由 silon 於 2020-3-18 04:16 編輯 5 }1 ~2 G; e$ t+ [2 S+ u* N
, N' W7 H. y6 a9 U" F7 K
由於疫情嚴重,同時嚴重影響搵食
4 Y" n5 l! e) p% G! H9 d我決定試一次PTGF,係TG聯絡了好幾次,終於都約到長腿妹出嚟!佢叫Dora仔/ p: ], k' G2 [2 @
長腿妹本身唔難約,難在我身上,% W3 V, K: ]( I; h* ^4 [2 s; y
由於工作關係,日日都要05~06先收工,係清晨五、六點,& K5 \/ }6 U/ v9 o" Y) o- b
但長腿妹不但冇拒絕我,仲擔心我身體會唔健康,4 n0 ?# c" M. W0 ]0 {
呢種關心係現時疫情下嘅溫暖!
/ s$ a7 o6 m8 Y5 R
4 M; V5 w- e8 |" f8 j. b1 g時間已經約實,當天工作雖然特別忙,但冇阻我工作進度,+ i7 p: ~1 `4 c
準時收工去開房,同時必須確保長腿妹未訓著,2 _+ P3 J. j" \2 ]4 s: k7 G
始終呢個時間係最好訓嘅時候,一入房先沖返個熱水涼先,
5 T/ h( R* ~+ f; p1 \$ q疫情下都要確保衛生,沖完涼抺乾淨就聽到門外有聲,
0 ?. v/ T2 _! T( k' `, F+ A原來長腿妹已經到左,一開門見到真人即刻有反應!: |8 R9 ~( g( Z( Z* X
4 y9 K3 _3 O0 ?& H0 Q( ^% v1 c
長腿妹踢拖出嚟,腳趾很美,睇得出花過功夫打理,6 n4 S# n# v3 T% j9 a, P
年紀大習慣由下望返上去,呢對腳足足望左成分鐘,7 R" _3 |2 w( e
到佢叫我先有反應,望住佢行入嚟就再望上多少少,( `/ ]. T$ ~' N
從後望如此迷人嘅下半身已經想即刻係床邊後入,* e, [+ k( y8 W' O% r; Y1 t$ h! M
但理性話我知要停,如果咁做係會令長腿妹反感,
1 y( ~, x- P8 U9 _* _, v所以我決定快速幫長腿妹解除所有裝備!8 h8 @; v! @2 m6 J* @( ?6 U
3 Q. }- _7 F" x: G3 P
~~~~過程來來去去都係果啲~~~~2 t6 p  C* a" Y" Z- J

& }( t( j6 ^, Y+ v$ X- x! n值得留意嘅係長腿妹上床前好吹得,上到床仲吹得,
) m' u* C$ H6 l8 Y7 R, h1 u大大話話玩左五六年都未有一個可以吹得爆我,8 ~2 c3 P& w3 o
但當我望住佢一雙長腿,再加上佢嘅吹功,
+ U, }% y, v$ o$ |1 \: ]3 Q8 l) k好彩係發射前有訊息打擾我,叫停長腿妹,如果唔係就咁吹爆左!3 P" b9 r( X1 ^  Y* I. |

: K* ?" Y* n% m% N/ ?完事後因為都好累所以冇即刻走,4 r5 S2 M! `, U! \" N" l! ]
傾多一陣先知佢做多個半月就唔做啦!
' D6 }3 }1 Q" d) W) L$ R& f5 ^大家想搵佢就快,要佢TG請PM我( C' A3 k3 X% u& U: k
已經問左長腿妹,佢係願意接受大家嘅邀請!!!
恭喜師兄食到好嘢可否PM聯絡方法
回覆 讚好 不讚 使用道具

' x( l  r& e1 ?( u
* Z9 W% p4 J! p' M8 c3 ?3 s
  S/ I- J: m0 W! N幾$? 有冇相?   (~^o^~)

/ x( m0 \" C. ]0 r, L" e2 u# T8 N* ^1 R5 n( n/ L
回復 (~^0^~) ##1 的帖子
! P* E' r5 i8 h6 B8 u& X8 W5 R" d+ Y, Y, r9 e; w) J; k/ |
: l/ I, D6 w: O; m. l

可否PM聯絡方法

謝謝師兄分享

thx for brother report, how much ??

好正,幾錢?求PM

多謝師兄分享!求PM

請問幾錢?

回復 silon ##1 的帖子
- W3 S' c  L& Q' g" B6 m/ i5 j; q
3 q. c% t) X, R6 x$ x% w( a# m請問可以比聯絡方式我嗎?Thanks

求pm個tg

silon 發表於 2020-3-18 03:09 ' C$ ]6 q+ t+ d6 l: |
由於疫情嚴重,同時嚴重影響搵食; T( p0 U7 i: y
我決定試一次PTGF,係TG聯絡了好幾次,終於都約到長腿妹出嚟!佢叫Dora仔
$ C. p  k* f, ^* ?$ i! {- | ...
% X. v" e* j5 D6 }2 L" y
好有興趣,請PM我,謝謝!

silon 發表於 2020-3-18 03:09
) `  C% E/ ?$ S& ?/ r) s4 n/ c9 Q由於疫情嚴重,同時嚴重影響搵食8 {- M" A2 q& ]
我決定試一次PTGF,係TG聯絡了好幾次,終於都約到長腿妹出嚟!佢叫Dora仔) \0 s9 g( [; U# M( \: g+ L0 s
...
4 J& f' K' A! \/ Z% {1 e
恭喜師兄食到好野

可否PM聯絡方法?

可否PM聯絡方法

可否PM聯絡方法

thanks for your sharing!