[美國] 三藩市的小姐质素好差!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

吊咗几百个女女,大部分都系la过来,质素都唔掂,唯一价钱ok120刀,有时候20小费都懒得卑!
鬼妹 感覺冇日本妹咁正?!
回復 降魔的 ##1 的帖子

120, 二十年前都係這個價
謝謝報告分享
Reply 降魔的 ##1 Add Thread

you are so rich man.
djdarkfloyd 發表於 2020-3-26 06:48
樓主無話係鬼妹喎。LA黎既都以中國人為主,鬼妹好少收百二咁平

其實經常見到鬼佬攬住啲女實一實,好多時係類似賓賓的女
佢哋如珠如寶。所以,個人覺得在外國人地方搵食的,都唔慌好得去邊?!
You can only afford low quality stuff.  What can I say?  The nice call girls start at $500/hr in SF
降魔的 replied at 2020-3-18 07:24
吊咗几百个女女,大部分都系la过来,质素都唔掂,唯一价钱ok120刀,有时候20小费都懒得卑!

多谢师兄告知,价钱决定服务
降魔的 發表於 2020-3-18 07:24

師兄去按摩足浴店定call agent ?
都是这样的。。
there are lot of good places in the south bay.
回復 xutiancai ##12 的帖子

U have contact?
華人120蚊呢個價錢都起碼有十年 一直都唔漲價 算係甘啦 想要特別服務就肯定要加錢或者小費啦
贵应该会好看很多

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 10:30