[賽後報告] 美麗佳人激情投入,起勢自模,妹妹緊窄,夾到我有氣無掟透,換番另一個姿勢,眼見鮮嫩鮑魚

簽到
名稱: 美麗佳人
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B27709-深水埗-一樓一-美麗佳人.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去開深水埗附近開會,個同事突然打電話來,話個會議取消咗,時近放工時間,叫我唔使返公司啦,咁好機會,梗係上四台睇吓附近有咩囡囡啦,囡囡服務真係好撚正,人靚聲甜,身材性感,有波有籮,皮膚白滑,索到啪啪聲,好有明星相,揸落囡囡對36D大波波,好大好軟熟,正到無輪,主動除衫服侍浴,濕身後幫我搽沐浴露,洗到一乾二淨上床,佢嘅口技相當掂,吸荔、啜炮、打圈等都做足功夫,吹奏功力極好,帶畀我極大嘅快感,佢嘅手口並用連串動作後,細佬處於爆發嘅臨界點,玩六九,鮑汁滲漏,變成濕地公園,忍唔住先來女上搖得好落力,美麗佳人激情投入,起勢自模,妹妹緊窄,夾到我有氣無掟透,換番另一個姿勢,眼見鮮嫩鮑魚,開炮曳曳時嘅淫聲真實到爆,天然水大量供應,暖笠笠又濕潤嘅感覺,女神拗腰夾腳縮陰呢D真反應呃唔到人,最後狗仔式疾速勁衝,屌到啪啪聲,水聲吱吱不斷湧出,啪啪啪,隊到瘋狂爆射,真係好撚正呀。美麗佳人有樣有服務,絕對係我柸茶,下次再搵佢,睇吓仲有乜嘢玩。
多謝弟享
睇相就忍唔住啦....
多謝你嘅藝術插圖分享
多謝分享
多謝師兄分享
回復 best9 ##1 的帖子

睇住自摸、正丶正
多謝分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝分享