[男女問題] 胸唔知真定假

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前幾日食佐條女,矮、小肥,:波大line头大,但係一渣對胸,近身體嗰邊d肉好硬,近line头个邊就正常(2隻都係)究竟真定假?
頭香
都食左啦  話佢係真你會唔會開心d
有得比你渣,都算係咁啦。
宜家大把囡囡打假波,只要唔係太假就當執到啦,唔計較得咁多。
有時見到啲平胸谷到C cup先賴嘢,好似dui緊條仔咁。
ted_04 發表於 2020-3-21 12:32
有得比你渣,都算係咁啦。
宜家大把囡囡打假波,只要唔係太假就當執到啦,唔計較得咁多。
有時見到啲平胸谷到C cup先賴嘢,好似dui緊條仔咁。

同意
其實你估囡囡好想打假咩
都係為左迎合男人口味
只要唔係硬到石頭咁,都可以接受嘅~
回復 h0116 ##1 的帖子

原本對波有啲墮~為左好睇咪整左佢囉
aunt 發表於 2020-6-15 12:59

原本對波有啲墮~為左好睇咪整左佢囉

上咗三十幾歲順便整大兩個碼😅
h0116 發表於 2020-3-20 20:47
前幾日食佐條女,矮、小肥,:波大line头大,但係一渣對胸,近身體嗰邊d肉好硬,近line头个邊就正常(2隻都係)究竟真定假?

真假都無所謂,但假野唔好渣得爆就得啦

我都認同上面師兄講真假無所謂
其實最緊要有手感
不過聽你咁講應該係假多
我自己比較喜歡玩腳所以真波假波我都無所謂
而家假嘅都做得好好
杜諾華 發表於 2020-3-28 23:57
只要唔係硬到石頭咁,都可以接受嘅~

非常認同
科技進步而家啲假胸手感都ok

Archiver|聯絡我們|141華人社區