[賽後報告] 西環一枝花,服務勁多元化,享受勝人一籌

名稱: 佳琪 筦式潮吹
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/B24656-西環-一樓一-佳琪 筦式潮吹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

知道有新女出沒,火速試新嘢! 聽講服務唔錯,趁放假就上去試下,搵個囡囡降吓火,開門熱情招呼加上風情萬種,樣靚女後生凸凹均勻,細腰嫩滑皮膚白淨,著住件性感衫,成個身型真係正,好鬼吸引;忍唔住攬埋柔情挑逗,揸住對又大又白滑弹手靚波糸咁玩愛不釋手雙手不停系佢身上搜索細佬即扯旗,刻不容緩拉我入浴室洗白白,好落力幫我波推夾腸,佢仲笑淫淫咁烏低身用個籮友磨我碌野,一路磨一路呻吟,興奮到我到不得了乾淨洗埋全身,比我享受埋水中深喉簫先轉移戰場!全程挑逗誘惑,好撚刺激,摩打脷錫暈全身,慢慢由外淫到內,遊到我周身癢,櫻桃嘴仔漫遊大腿內側,鳩又癢,高級環保吹奏,又啜龜頭又奶棒,深喉橫吹直笛奶袋底,搞到我又酥又癢,吹蕭時仲會用對淫眼電我,好有AV感覺,夠姣夠蕩,混血女教師越含越興奮,我要叫停佢先識得停口,上套開波,首先來個玩男上,擘大佢對腳,盡情出出入入,越叫越大聲,聽到水聲唧唧流落張床到,拿拿臨玩觀音坐蓮,鮑魚緊窄好得,夾到我有氣無掟透,36D豪乳上下左右搖擺,西水長流,表情豐富,到最後一招老漢推車,從後捉實對奶狂屌,啪啪聲混合西水聲,推到好高漲,見佢個西已經濕撚晒,我就忍唔住舔吹啜挖下,女神拗腰夾腳縮陰呢D真反應呃唔到人,狂插多百幾下,爆精完場,射完攬住囡囡休息一陣至來個事後沖涼,服務是超强的,我比二百分,絕對無令我失望,反應佳,正到爆炸。我一定要翻啅
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 hangshagou ##1 的帖子

西環食好西。佩服!

多謝師兄分享

多謝師兄分享

一流呀!

多謝師兄分享

多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好。

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝分享

多謝推介

西環多元化