[賽後報告] 台灣寶貝 含吹奶啜磨擰揈齊齊有,吹到碌嘢硬到不能再硬。拿拿臨笠安全帽入正題,自動波女上,佢好投入,騎住我嚟自摸

名稱: 台灣寶貝
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B26919-深水埗-一樓一-台灣寶貝.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

出得呢洗樓,當然要預備定三兩個後備嘅囡囡,以防比人入咗閘,又或替工,貨不對辦之類啦,前幾日就去咗深水埗搵台灣寶貝 開餐,好彩唔需要用到後補名單,囡囡仲好對辦添,女神台灣寶貝 熱情主動,唔駛破冰好好傾,氣氛好輕鬆,十足似公仔箱女明星,引人嘅眼神,直情殺死人,興奮到剝到光豬一齊沖涼,搽暈沐浴露之後,幫我清洗搽出泡就用body來幫我洗淨全身,水中激情沖洗,享受埋水中簫轉移場地。由頭錫到落細佬度,手口並用進行挑逗,睇落好似係佢錫住我件架生,但係囡囡愈來愈落力,含吹奶啜磨擰揈齊齊有,吹到碌嘢硬到不能再硬。拿拿臨笠安全帽入正題,自動波女上,佢好投入,騎住我嚟自摸,唔知以為自己拍緊四仔,隻蟹有股吸力,一吓吓夾我條鳩,我唔可以就咁比佢坐爆,玩咗陣先轉身男上,我一下下的抽插,佢叫到出聲要我大力D,入D,好托住對腳,掛上肩膀,吓吓唔留力,盡情抽插,佢肉緊時我興奮,佢洞口好濕,D水流落張床度,真係天生淫蕩,西水都多過人,最後階段怒漢推車,籮友咁有肉,我一路向前推,佢就向後撞,真係推到啪啪聲,佢個波仲係咁揈,視覺上好養眼,真係正到冇朋友,好快就中獎派彩,事後攬住我又傾左陣,再幫我沖涼,著衫比家用,臨走前仲有goodbye kiss。深水埗台灣寶貝 多水又多汁,又足鐘,而且好有女朋友感覺,絕對係返食之選。
唔知有冇新相呢?呢輯相見咗好多次,悶了。
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 08:09