[賽後報告] 恩彤美夢重溫問我駛唔駛按摩下,我話好呀,手勢又幾好力水,按得好有心機,黎到細佬位就梗係成支含住黎吹啦

名稱: 恩彤美夢重溫
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B15776-深水埗-一樓一-恩彤美夢重溫.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自從同前度分咗手,都有一排無屌番餐,單靠睇咸片打J都唔係辦法,見深水埗區恩彤美夢重溫D廣告嘅誘人相片,兼且D報告都幾真實吸引,就算打個八拆都食得過,儲足成個星期精,預約定就唔會走寶啦,一開門;恩彤美夢重溫丁字腳挺晒胸收晒腰,笑容滿面,妖味姣味出晒呢,一對又白又滑又大波,睇波型最少有36D,絕對係我柸茶,興奮到剝到光豬一齊沖涼,搽暈沐浴露之後,幫我清洗搽出泡就用body來幫我洗淨全身,水中激情沖洗,享受埋水中簫轉移場地。上到床,回氣時恩彤美夢重溫問我駛唔駛按摩下,我話好呀,手勢又幾好力水,按得好有心機,黎到細佬位就梗係成支含住黎吹啦,快慢節奏掌握得好好,爽到我喺爆與未爆之間來來回回,激到好似坐緊過山車咁,埋牙笠袋我索性將佢抱起來插,啪啪聲相當刺激,簡直就係同我GF做一樣好有感覺,轉下個姿勢,揸住我條硬鳩塞入佢美穴,我雙手梗係揸住佢對36D大波波啦,恩彤美夢重溫仲猛烈地狂un幾分鐘,合埋眼不斷享受打樁嘅樂趣,憂怨嘅叫床聲,享受一流,最後階段玩推車仔,經我狂轟猛炸十分鐘,老二俾佢妹妹强烈吸啜,勁有壓迫感覺,瘋狂抽插百幾二百吓,一個不留神就精關一鬆,億萬子孫狂射,爽到腳仔軟。沖埋個事後靚涼,攬住恩彤美夢重溫食埋支煙,見出面有師兄等緊,費事阻囡囡做生意,即刻比錢加貼士閃人。今次同恩彤美夢重溫玩到好開心,真心推介比大家,我個人亦會再搵囡囡添食。
頭香,多謝師兄分享。
多謝推介
多謝分享!
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝你嘅藝術插圖分享
多謝師兄分享
多謝分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 16:41