[尋人] 北角電約福英Cathy

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有翻版周汶琪之稱嘅福英Cathy,靚人妻每次食都有種偷情feel,已經搵唔返佢,唔知係咪上左岸,有冇師兄知?
福英我食過兩個,Sweet 同 Pizza。。。其他未試
回復 發利Happy老公 ##1 的帖子

你講這位會否係衣家福樂6BE Cathy?佢成名於TST漢口,好似早兩年曾經有去福英客串過!
回復 iandbilly91 ##3 的帖子

岩睇過廣告相係另一人,我食哩件之前係鳳鳴之後搬去福英做電約,有出過廣告,隔左好耐冇搵就唔見左,V7都冇人應似係上左岸,我記得佢有個女有可能搵夠收山或者比人包養
letshavefunhk 發表於 2020-4-17 01:55
請教Pizza 相頭同服務如何?

樣貌好見人見志,唔差,但唔會話好靚。
身型細粒,走肥,有腰有 Pat,靚波,多制服。
服務都 OK,唔吹鐘好緊要。
一蚊仔 發表於 2020-4-28 18:05
樣貌好見人見志,唔差,但唔會話好靚。
身型細粒,走肥,有腰有 Pat,靚波,多制服。
服務都 OK,唔吹鐘好緊要。

唔該師兄, 我估囡囡年紀都應該35+?
去得嗰度,一定唔後生
letshavefunhk 發表於 2020-4-28 23:35
唔該師兄, 我估囡囡年紀都應該35+?

差不多,但因為佢細細粒,走肥同幾白,所以唔係姐姐 Feel。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 09:53