[男女問題] 唔通啲女優都喺雙性戀嘅?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

細細個睇AV睇到大,見到好多即使喺大牌女優,都一樣有演出同性性愛片。咁問題嚟啦~~唔通佢地都係雙性戀,所以男女通殺?但係有份出演同性性愛嘅女優數量唔少喎!有冇咁容易有雙性戀呀?咁如果佢地唔係雙性戀or同性戀,我就真係完全理解唔到點樣可以突破到個心理關口... 有冇人知女人喺米特別容易被拗攣㗎?
拍戲啫,唔好當真
回復 llaawwhk ##2 的帖子

拍戲都總會有個極限㗎!同男啪啪啪嗰啲全無都係戲,但始終男歡女愛都係比較容易投入&可以去得好盡,但如果唔係同性戀嘅話,照理同同性搞嘢係會有好強烈嘅抵觸個喎!!所以我就係唔明,唔通佢哋專業到可以令自己短暫成為同性戀者?
回復 williechu ##3 的帖子

女仔同女仔應該容易接受啲,男同男本身唔係同性戀應該扯唔到旗
女人點都比男人著數,落多d ky咩都入到。
拍戲何必認真
不過現實中
女接受女 一定容易過 男接受男
節目效果啫, 何必拗勁
有啲本身係同性戀嘅拍av咪又唔停咁比男人啪。。份工嚟啫。。
雖然拍戲,但接受能真係高
好多指壓埸囡囡口爆,大車,69,毒龍鑽
對住任何男人都做。
但叫佢2個女仔69互舔,打咖輪
就say no
,最多交吓戲互相啜波
但2條女一齊同我双吹
三個人一齊呻脷kiss
又可以堝
slave_11111 發表於 2020-3-27 11:03
有啲本身係同性戀嘅拍av咪又唔停咁比男人啪。。份工嚟啫。。

You get the point
其實家下好多男優仲會同人妖玩添

只是男男,就出名個的,未見識過
用手機回應 LauChelsea #11 的帖子

有女優同男優比人妖插Tim..
日本AV產業, 已經前衞到, 你根本想像唔到

而唔係佢做唔到

女女, 或女同片, 係有巿場, 唔拍, 都冇可能啦
回復 midstar ##10 的帖子

師兄介紹邊兩件囡囡可以咁玩法?
回復 williechu ##1 的帖子

拍戲啫,毋須太認真

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 22:09