深水埗舒淇對住我笑口淫淫,主動攬實我搜身,偷桃撈月,搞我細佬變大佬,剝佢光豬拖佢去沖涼。侍浴招呼殷勤用心仔細

簽到
名稱: 深水埗舒淇
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B27972-深水埗-兼職女郎-深水埗舒淇.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

2 W8 W7 N7 \" W; Z+ s' |
( a# Z1 F  `) U& |8 z/ D連續打咗兩日邊爐,心火上晒,一定要搵條女下吓火至得,深水埗區咁多囡囡,始終都係深水埗舒淇合眼緣,開門見到深水埗舒淇相頭好掂,加上睇到佢胸前36D嘅白滑真波,全身走肥,有前有後,笑起黎感覺仲好親切添,好有女朋友感覺呀。 入到房深水埗舒淇對住我笑口淫淫,主動攬實我搜身,偷桃撈月,搞我細佬變大佬,剝佢光豬拖佢去沖涼。侍浴招呼殷勤用心仔細,夾腸波推技巧超好,享受埋水中吹奏,正到我呻吟震震上床玩。床上服務,舌功相當犀利,伸出神脷就將我由上身至下身啜個痛快,爽到打冷震,吮吸挑逗兩邊提子,奶袋啜棍就幫我吹奏,環保份子,深喉成碌撚吞曬,愈吹愈興奮愈吹愈有激情,一時深喉一時奶龜頭,好能興奮, 我叫佢停先收口,小弟唔再忍,即帶套開波,在洞口操槍,再在鮑魚上磨棍,磨推到水聲吱吱響,屌得好玩又興奮,係時候玩轉女上穴洞又濕又滑,又短又窄,細佬感覺好充實,細妹吸下又啜下,十指緊扣,屌到西水流到我春袋,插到咁上下老漢推車,屁股又好有肉,全程啪啪聲,加上呻吟聲亦此起彼落,一路揸波一路進出,屌多幾分鐘,真係搞到噴精,事後一齊沖涼,最後俾埋家用走人,臨走送goodbye kiss。深水埗舒淇嘢隻淫娃,越屌越有味道,服務又咁好,一定要記住佢。
好正呀!
回覆 讚好 不讚 使用道具

全身走肥
回覆 讚好 不讚 使用道具