荃灣新場新之戀Spa,新女大波女神YY,真正嘅皇帝級享受,男人嘅恩物~~~

簽到
名稱: 新之戀水療
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/B27770-荃灣-水療SPA-新之戀水療.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

荃灣新場新之戀Spa,新女YY,樣貌甜美動人,
身材性感高挑,幼腰靚羅,長腿美足,
皮膚白雪雪,對波波又大又白又挺拔,係極具明星氣質,
惹火嘅身材加上服務好熱心周到,對我體貼入微,笑容又甜美,同佢傾計享受,
先幫我寬衣解帶,幫我校水沖涼,洗完白白後按摩,
趴低床佢幫我先按,開背有板有眼,正宗手骨,俾足心機幫我從頸一路慢慢按落,
夠力水得黎穴位都好準下,服務做到足,好夠細心投入,
推油又好夠專業,手勢又掂,用力推背推腰,滲透力強,推得正,過程都幾舒服,推到鬆曬再來慢慢玩,
到咗歡樂時光,瘋狂勁玩,細佬都精神曬;
YY想像不到咁主動,服務真係好夠熱情周到,笑容淫淫纏埋我撒嬌作嗲,
攬住佢溫馨一番,之後到真正嘅皇帝級享受,肉緊姣靚樣搞到我神魂顛倒飄飄欲仙,的確爽到暈!
好正呀!
Thanks for sharing!
埋單幾多先
唔錯,但幾錢先
回復 LTESS ##1 的帖子

靚女!謝謝分享。
完全同講既野唔同 冇服務 又唔足鐘 佢之後有call鐘 就快快手幫你搞掂就走人

多謝分享
足鐘嗎?
回復 試食專員 ##7 的帖子

多謝分享
完全垃圾,是但搵對野壓你兩下話做左nuru,泵又係求其整幾野,一入門口就趕左我入房自己沖涼,冇得選擇,問價話500啪一次,原來係500用手同你啪仲話包nuru,就是壓左你兩野

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 10:54