[雜交/多P/換妻(自組派對)] 開一個關於偽娘cd 既tg group

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我本人都係cd,想搵一班識玩又安全既人玩,有有興趣請pm我你既tg.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻支持
想加入,Wechat可以嗎?
再講多次只受telegram
汶穎😱😱😱
已PM你了, 麻煩師...姐?
check pm thx
"抱歉,您沒有權限發表 URL 連接"
! _  W: e, |. d; p9 Z整極都pm唔到account 比你
  T) |4 s) ^) m  i5 G# U& {% @可唔可以pm你tg 比我add 謝謝
alexi2005 發表於 2020-3-27 10:58
3 R: z; J( }+ R9 n"抱歉,您沒有權限發表 URL 連接"
$ k. f! R  p# x0 }8 L( b5 E整極都pm唔到account 比你
9 H% f  B1 G0 g! K  r: m6 l可唔可以pm你tg 比我add 謝謝

: a, i+ L$ f2 b+ [5 `% ]6 Y你知道可以發id 而不發link 的吧?
其實不如你開群, 我地add你啦!
Pls pm :)
👍👍👍👍👍

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-11 08:28