嫩口嘉茵

類別: 優質桑拿
名稱: 嫩口嘉茵
網址: http://mo.nightlife141.com/zh/8735/澳門-酒店預約-伴遊預約-嫩口嘉茵

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

同屋企人飲完茶見冇嘢做,馬上約個女女啪啪啪,約左個嫩口嘉茵,佢樣子甜美,嫩索聲嗲,身型唔錯,158cm,34B波滑型靚,皮膚雪白幼滑,我約好去到入房,佢幫我除衫放好,抽下水傾下計然後去沖涼,我企定定等佢侍浴,我就揸波過手癮,佢好細心幫我前後沖洗乾淨。沖完入房先上床按按鬆鬆,佢好用心按,力水幾好,人又溫柔好傾,按左陣就開始調情,佢波推漫遊全身,技巧一流。
轉過佢波推摸雀之後錫兩邊lin,我揸佢對波,大滑手感正,搓下佢淫水嫩西,之後再環保吹,佢口技一級棒,舐棒之後含住深係咁吹,技巧正到真係想爆。
立即叫停上套入閘,佢坐上黎不停un,我一路揸波一路向上頂,佢主動配合而且緊窄多水,再換狗仔式揸住佢波係咁推,推到啪啪聲,最後男上攬住佢狂插到佢高潮就射左,清潔一下,抖一下再沖涼

多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 電話男 ##1 的帖子

嫩口人靚身材正。
多謝師兄分享報告
謝謝師兄報告分享!
多謝分享!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 20:24