[賽後報告] 日本初戀工作室每日消毒,全程戴口罩。45分鐘任幹任爆任奶任啜任錫只收400蚊,服務有保障

名稱: 日本初戀
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B27385-深水埗-一樓一-日本初戀.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

日日加班無停手,難得放假,梗係要去深水埗搵囡解決吓我D生理問題啦,上到房,見到我嘅女神,樣貌同身材都keep住托弗,對眼電力十足,36D白淨靚真波夠突出,23吋幼腰,白滑長腿夠吸引,入房後,日本初戀一邊傾一邊除衫,我手多多喺佢身上抽水,之後一齊手施手去沖涼房,佢幫我洗鳩磨棍,慢慢幫我洗埋細佬,又同我波推,推推下;細佬就硬起頭來,佢唔止吹水得,吹水蕭仲得,見佢好似食雪條咁前後吹,啜到雪雪聲,真係好撚淫賤,吹到我飄飄然,好狂忍得住,上到床,回氣時日本初戀問我駛唔駛按摩下,我話好呀,手勢又幾好力水,按得好有心機,跟手漫遊到我典床典蓆,上套吸啜進攻细佬,舒服到我打冷震,忍唔住即時披甲上陣,玩觀音坐蓮,鮑魚緊窄好得,換鯉魚穿鬚,再玩通天蠟燭,再轉第二招來男上,用盡畢生嘅鳩力大大力狂隊,日本初戀水源充足,叫床聲又淫蕩,D級大奶任搓任揸,好軟熟,最後一程後抽,從後揸住對波狂屌,屌到呀呀聲,再用力壓落去,由上篤到入一入,拉起雙手插插插,一路揸波一路進出,屌多幾分鐘,真係搞到噴精,事後一齊沖涼,最後俾埋家用走人,臨走送goodbye kiss。絕對係睇得又砌得嘅床上恩物,完事後放低家用腳軟軟落樓。
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝分享

多謝分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。

多謝分享口罩