[揾女心得] 無聊去食咗件童顏巨乳

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

http://go141.com/zh/B27966-%E5%B ... 8%E4%B9%B3Yuna.html

預約準時,AGENT態度有禮。上到房見到嘅係一對白燈,對住我彈下彈下嘅開門。我向上望見到一個童顏對住我笑。我話可唔可以睇吓對燈。佢就好大方咁拉開水手裝嘅拉鏈,咁就一對36D彈出黎。我見狀就立即拉佢去床狂摷,對燈真係好好搓。我隻手都唔細架啦,都揸唔晒佢成個波。我不斷搓佢就解我粒扭,舐我粒LIN。佢一邊舐,一邊淫叫,視聽觸覺嘅享受的確近期少有。佢之後話沖左涼先插佢,然後就拉住我條J入浴室。入到浴室我又繼續搓佢,佢終於唔視弱,一手揸住我碌野係咁chok,我硬到要爆,我就將佢按喺牆角,用條JJ磨佢陰唇,佢個樣變得好享受咁樣,喺佢陰唇磨左一陣就帶番佢上床吊。上到床佢立即搵佢對波壓落我個頭上面,一路帶波進入我禁區,就一野夾起我碌野,一邊用口舐我龜頭,一邊用波夾。嘩!差少少走火,我就入即拉佢落床,指姦佢一番。然後我舐落佢個多毛閪,佢被我舐到典黎典去,好似真係好爽咁樣。跟住我就叫佢上套吊,佢用口幫我上套,之後自己坐上黎UN,我睇住佢對36D係咁彈。走火之前,我將佢放落床男上吊咗一陣,佢就插住轉身要我狗仔。我喺則邊又睇到佢對波不斷上下左右嘅彈黎彈去,最後我捉住佢條腰再插多幾野之後,除套射落佢對波上面。佢見到我射完之後,就立即含落黎,望住幫我舐乾淨。依吓好正,出多左少少喺佢咀角。淫得黎又大波有感情,真係唔錯!
好大奶
師兄咁正,食到好嘢👍👍👍
还可以去澳门吗
Is she really HK local girl?
佢有香港地址,我喺香港食。唔係澳門....
多謝師兄分享
good report  
童顏加巨神乳,食飽曬
Thanks for your sharing !!
感謝分享
回复 sexyma ##1 的帖子

谢谢分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 20:39