[至佳女主角] 23歲新女韓國混血兒Mix,170cm高 model figure,37E豪乳,43吋銷魂長腿,韓式口爆,正到不得了!

簽到
名稱: 韓國Mix
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/B28054-觀塘-一樓一-韓國Mix.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

觀塘搵野食,天賜豔福,試咗新女韓國混血兒Mix,服務好掂,真係好值得講,韓式按摩手勢一流,一條龍服務超級正,吹奏技術高超,全套做埋爽到我樂不亦乎;
加上佢樣子索爆,今年23歲,身材火辣辣,大約有170cm高,一對37E豪乳堅挺得嚟又好彈手,真係超好好揸,43吋銷魂長腿,有波有羅~玲瓏浮凸~~
佢又攬實我上下其手,十足小淫娃,好似服侍大爺咁邊傾邊幫我除衫沖涼,入到浴室鴛鴦戲水,招呼殷勤用心仔細,慢慢洗,擦背BM夾腸仔,感覺好鬼纏綿銷魂,興奮到吹起水中簫,正到爆。
上床後,先黎韓式按摩,手勢正宗,指準力夠,一收一按有如大內高手金剛指法,服務做到足;絕唔馬虎;真係好舒服;按鬆再推油;推到全身舒舒服服,爽到我無心享受,
and after r pat pat, 到歡樂時光,大家瘋狂勁玩,好激情,我不停搓對天然大波撩撥佢桃源洞,Mix爬上黎按住我錫暈全身,錫春袋啜波仔,樣子夠姣夠放,吹奏一曲環保簫,含住碌能吹奏,橫簫直笛,舌頭靈活度十足,吹咗好耐時間,深喉加電眼,不停用脷尖刺激鳩頭裂痕,真係少D定力都頂唔順,吹咗好耐時間,細佬如箭在弦,已經硬到頂唔住!
叫停帶套先黎女上男下,鮮鮑窄窄緊緊多水,騎術一流,瘋狂上下un,巨乳搖擺,淫蕩嘅叫床聲令人非常興奮,不斷變換姿勢,推車位置超好好推,囡囡又夠投入肉緊,經過一番激情攻守,好過癮,最後男上,一輪急攻猛撞,插到夠皮韓式口爆,真係正到不得了。
謝謝分享
多謝分享!
回復 Itfox ##1 的帖子

thanks for sharing~~

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 09:09