住家菜中韓混血 好砌得,個西又濕又窄,屌到佢呱呱叫,換番另一個姿勢,帶套女上騎,騎術上乘

名稱: 住家菜中韓混血
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B26752-太子-兼職女郎-住家菜中韓混血.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本帖最後由 肥撸撸 於 2020-3-28 00:59 編輯 ; W4 I4 |) P: _% ~- c/ S! w5 I

2 C: ^2 ~: B3 `假期前夕,一於搵個囡囡發炮慶祝吓,太子住家菜中韓混血 招呼好,態度佳,偷跳梗要搵佢啦,囡囡服務真係好撚正,人靚聲甜,身材性感,有波有籮,皮膚白滑,索到啪啪聲,好有明星相,揸落囡囡對36D大波波,好大好軟熟,正到無輪,仔細幫我沖乾淨,就同我玩波推、水簫,我衰衰咁問佢頭先食唔飽嗎?佢居然回我一句,都係你啦,條腸咁好食,忍唔住口。真係開心,沖涼大家已經玩得情緒高漲。佢嘅口技相當掂,吸荔、啜炮、打圈等都做足功夫,吹奏功力極好,帶畀我極大嘅快感,佢嘅手口並用連串動作後,細佬處於爆發嘅臨界點,玩六九,鮑汁滲漏,變成濕地公園,叫停立即幫我帶套,跟手就男上開插,住家菜中韓混血 好砌得,個西又濕又窄,屌到佢呱呱叫,換番另一個姿勢,帶套女上騎,騎術上乘,佢捉住我隻手,係咁騎,騎得有節奏,最後怒漢推車,籮友咁有肉,我一路向前推,佢就向後撞,真係推到啪啪聲,佢個波仲係咁揈,視覺上好養眼,啪啪啪,隊到瘋狂爆射,真係好撚正呀。最後比埋家用加貼士,到宜家仲回味緊。
身材性感
回覆 讚好 不讚 使用道具

好正呀!

多謝師兄分享