深水埗舒淇波推夾腸,一啖含實我條硬鳩,水中簫,舌頭靈活,比佢攪到舒服無比

名稱: 深水埗舒淇
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B27972-深水埗-兼職女郎-深水埗舒淇.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

芸芸囡囡當中,小弟睇中新女深水埗舒淇 ,阿女年輕貌美,笑起黎嚟微絲細眼,好似識放電咁,竹筍白滑大波,優美玲瓏曲線好惹火,有腰有籮,遇上靚女深水埗舒淇 ,靚樣似明星,火辣性感誘人,曲線玲瓏令人注目,一對36D巨乳,有波有籮,配修長美腿,全身白雪雪嘅皮膚,肉地嫩滑彈手,沖涼時好細心,對手好柔軟,幫我洗鳩,波推夾腸,一啖含實我條硬鳩,水中簫,舌頭靈活,比佢攪到舒服無比,床上dup骨,手勢得好好,估唔到佢咁夠力,穴位都好準,同埋識用陰柔力,全身按鬆,之後推油,剛柔並濟,佢嘅撚雀手勢好鬼正,非常好感覺,阿女施展渾身解數,由頭錫到落細佬度,然後手口並用進行刺激,環保吹簫,啜鳩頭瀨鳩根,深喉不斷,淫眼望多兩眼,差D就畀佢電暈,可想而知其電力有幾強,忍唔住先來女上騎得疾風有勁,如韋達上身,有速度有力度,爽到男女都呻吟出聲,再轉由我進攻,玉洞狹窄,西水不斷流出,感覺良好,攻到佢大叫救命,最後抱囡囡對鏡狗仔式,插到佢西水長流,啪啪聲反應強烈,每抽插一下就叫一下,真係好撚爽,睇住自己碌野出出入入,瘋狂推到爆精為止,在床休息一會,先做埋事後浴,絕對係睇得又砌得嘅床上恩物,完事後放低家用腳軟軟落樓。
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

曲線好惹火

好吸引!