夢婷對奶緊貼我隻大脾來掃,床戲表現得狂野奔放,吞曬碌野入去六九吹奏,環保激情吹,

名稱: 夢婷
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B27249-佐敦-兼職女郎-夢婷.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

老闆加咗人工,作為打工仔,梗係要食好D,先對得住自己,前兩日就搵咗佐敦夢婷獎勵吓細佬啦,人靚西窄,服務一流,確係超班貨色,女神夢婷熱情主動,唔駛破冰好好傾,氣氛好輕鬆,十足似公仔箱女明星,引人嘅眼神,直情殺死人,沖涼功夫真係好細心,對手好柔咁幫我洗,波推+夾腸,一啖含撚實水中簫,唇舌異常靈活,舒服無比到床上攬實佢邊打車輪邊撩西,hold住對大波,對奶緊貼我隻大脾來掃,床戲表現得狂野奔放,吞曬碌野入去六九吹奏,環保激情吹,高級組,深喉吹到香腸極速膨脹,不停望住你嘅表情勁淫慾,連和尚都頂唔順,心諗唔可以俾作佢知我咁鬼快出。小弟唔再忍,即帶套開波,由我進攻,玉洞狹窄,西水不斷流出,感覺良好,攻到佢大叫救命,轉招囡囡一野坐上來,不停咁騎我,搖擺得狠勁又夠快,極品鮑魚隧道短窄又多水,夾住支棍好撚舒服,最後轉捉實夢婷條幼腰狂推,籮友又大又圓又有彈力,推到啪啪聲,囡囡比我屌到狂叫春,西水越流越多,床單都濕撚埋,換咗幾個花式,玩得好投入,佢反應十足而主動,完全陷入失控狀態,唔夠二百吓,我就走火噴精收皮。夢婷咁超值,食過番尋味,下次一定玩得更激。
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 肥撸撸 ##1 的帖子( R$ C. U, Y' c( C4 R

9 p/ z7 r# L4 X; p9 x7 q5 C" E  j. iWhat a bust.1 i9 z( g# a7 ]+ \  D" T
Will try.

多謝師兄分享

熱情主動

好正呀!