[曼谷] 轉載: 泰國沉船被騙事件

一覺得有唔妥就要請依度d師兄係你面前輪住上條女
如果咁都上唔返水就索性娶咗條女啦
回覆 讚好 不讚 使用道具

对沉船师兄表示同情,同时及时止损也是好的

條女都算經典囉

始終歡場無真愛,唉

manmannew 發表於 2020-3-28 21:40
嗰d師兄玩得環屌, 通常置生死於度外, 點會去驗吖?

諗深一層, 條女畀得一個唔戴套, 基本上個 ...

無袋真係好恐怖..

chanhins 發表於 2020-3-30 16:45
回復 manmannew ##17 的帖子

哈哈 哩篇包胶我都睇过,仲比好多人插

邊一篇?

回復 CPKELVIN ##1 的帖子

沉船傷痛不是金錢, 最大傷害是感情

這是我聽說的另一個故事,朋友認識一名G女,
G女利用小孩生病和支付會錢為藉口向朋友借錢,
楚楚可憐加上眼淚攻勢,朋友心軟幫助了她,但是確
被她欺騙,她泰北老家家境實在不好,
加上G女也没有還錢的意思,
朋友想說算了不要她還錢,就當做是幫助她,
但是她還是找各種理由借錢,就像個無底洞,
對於朋友的幫助也没有任何感謝。
只能說知人知面不知心,一切都是幻覺,一切都是假像。
這只是一個局,一個套路。

多謝師兄分享,有組織騙案,看似睇警訊!

Winston91 發表於 2020-3-28 15:04

多謝樓主忠告。不過如果有師兄真係沉船, 多數忠言逆耳, 因為佢哋都認為自己就係Mr. Right, 真係要跌過先知痛。

完全贊同, 歷史不繼重複發生

manmannew 發表於 2020-3-28 17:31

先前有幾個師兄響呢樹出post, 話自己環屌咗P店d女, 又話d女講"未試過唔帶套同 ...

不要戳別人的痔瘡   

manmannew 發表於 2020-3-28 21:40
嗰d師兄玩得環屌, 通常置生死於度外, 點會去驗吖?

諗深一層, 條女畀得一個唔戴套, 基本上個 ...

A girl in MoMo told me that she gets as many as five customers a day.

I like her for her white skin.      

rwu211 發表於 2020-3-28 23:03
可能我比較天真,有D念唔明。有個咁好嘅Ching肯付出真心,經濟實力亦唔差,樓都肯買,點解仲唔上岸?做尼行 ...

Young girls usually do not think about the future
because they believe there are more good things coming to them.

mriderx 發表於 2020-3-29 08:32

感覺好像 Puru Puru D 囡, 很多都會給客人中出......

比我中出都唔肯啦
奶嘢點算

多谢师兄分享

manmannew 發表於 2020-3-28 17:31

先前有幾個師兄響呢樹出post, 話自己環屌咗P店d女, 又話d女講"未試過唔帶套同 ...

歡場無真愛,係出來玩的鐵律

Yes, I agree girls below 27 general picky and do not want to settle soon. However, Haru is an aging single mom. She is a  low hanging fruit only. Her decision is very unreasonable.

Maybe this is why she is a single mom.

騙徒常利用人的貪念(無套中出), 再捉香港男人氾濫的同情心(單親媽媽), 進行詐騙.

小弟都交過吓學費, 先識醒, 所以大家都量力而為, 開心咁沉當係買個回憶(經歷)吧!

泰國夜遊版友, 共勉之

免費永遠是最貴...

古唔到咁ching試過沉船