[賽後報告] 日本妹小桃花,近距離面對面,真係好有同女朋友開波嘅感覺,今日狀態唔錯,洞中操槍,鮑上磨劍

簽到
名稱: 日本妹小桃花
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/B28015-觀塘-一樓一-日本妹小桃花.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

人比人就比死人,要食好野就咪幻想太多,洗啱就入,要求多多比人入咗先,就真係傻仔啦,上星期去觀塘洗樓,見到靚女日本妹小桃花大門掛住請按鐘,二話不說就按鐘,仲要見到係真人,當然入閘開心吓啦,日本妹小桃花樣靚身材FIT,仲要熱情奔放,真係一部性愛搾汁機,扲鐘入閘,完全自動波,夠晒好享受,入去沖涼,細心侍浴,波推小不了,好戲來了,冰火水簫,冷溫水交替含鳩,未算勁,李斯得林,冰藍簫,嗰種簿荷刺激真係爽到暈,佢條摩打脷不停掃我龜頭,又奶我支掍,睇佢個樣想食咗我咁,真係淫!床上慢慢玩,主動全身漫遊,摩打脷好似吸塵機一樣咁勁,高級環保吹奏,手口並用,眼仔碌碌望住你吹好耐,啜鳩頭,奶鳩根,超級無敵吹技,吹到細佬變得又粗又硬,玩陣六九,奶至緊緻嘅穴洞出水,首先來個傳教士式屌日本妹小桃花,近距離面對面,真係好有同女朋友開波嘅感覺,今日狀態唔錯,洞中操槍,鮑上磨劍,推到水聲彭彭,勁好玩,之後帶套女上騎,騎術上乘,佢捉住我隻手,係咁騎,騎得有節奏,差唔多啦,都係推車狗仔式,堅硬嘅細佬不斷向前推,推到啪啪聲,佢嘅呻吟聲真喺冇得頂!去到高潮頂點,爽到爆漿米青狂噴,休息一陣再陪我去沖身,最後俾家用再閃人,下次必定返食。日本妹小桃花咁靚女之餘,服務功夫又有保證,唔怪得咁多師兄讚啦!
多謝分享
多謝分享
thanks for your report !
多謝你嘅AV插圖分享
多謝分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝分享
多謝師兄分享
一流呀!
多謝師兄分享
好吸引!
要食好野
多謝師兄分享
多謝你嘅AV插圖分享