住家菜中韓混血 望住我嬌媚一笑,幾乎想爆比佢,好在囡囡口下留情,床上dup骨,手勢得好好,估唔到佢咁夠力,穴位都好準,同埋識用陰柔力

簽到
名稱: 住家菜中韓混血
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B26752-太子-兼職女郎-住家菜中韓混血.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

正所謂一分錢一分貨,除咗食貴價嘅HG囡囡之外,身材樣貌可以有D保證之外,去普通141就真係要睇運氣啦,好在今次去太子比我撞到件有HG質素;但又只係一半價錢嘅住家菜中韓混血 ,真係食到心都笑埋出呢,太子執到件好野,囡囡叫住家菜中韓混血 ,新做無耐,屬區內嘅頂級貨色,樣子甜美,身材前突後挺,36D大波,令人賞心悅目,熱情迎接我入閘,即時伸出淫手搓佢波波,真係滑不溜手,寬衣解帶去浴室,36D大波貼住我上下前後磨,推完壓,好撚爽,洗到乾淨晒,梗係水中簫啦,住家菜中韓混血 望住我嬌媚一笑,幾乎想爆比佢,好在囡囡口下留情,床上dup骨,手勢得好好,估唔到佢咁夠力,穴位都好準,同埋識用陰柔力,全身按鬆,之後推油,剛柔並濟,佢嘅撚雀手勢好鬼正,非常好感覺,訓落床,囡囡騎在我身上立即奶全身,耳邊呻吟吹氣,漫遊有感覺而唔會太過機械化,環保吹奏,眼神有交流,深喉不斷,高超口技,有d頂唔撚順喇,轉玩六九,鮑汁無色無味,又濕又暖,拿拿臨玩男上女下,一隊插到盡,屌到住家菜中韓混血 七情上面,咬牙切齒,西水狂流,成床都係佢D水,轉番囡囡一野坐上來,不停咁騎我,搖擺得狠勁又夠快,極品鮑魚隧道短窄又多水,夾住支棍好撚舒服,來回幾個回合,最後狗仔式狂推,搓住對大波波,好有AV片feel,插到啪啪啪,囡囡叫床叫到聲都沙埋,真係淫蕩,一股濃烈而熱盪嘅精液,就激射而出,抽出黎仲見成半袋精液,射左好撚多子孫,真好爽好過癮。住家菜中韓混血 有樣有服務,絕對係我柸茶,下次再搵佢,睇吓仲有乜嘢玩。
身材前突後挺
好想去試試
好正呀!
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 04:27