夢婷 七情上面,咬牙切齒,西水狂流,成床都係佢D水,最後階段反轉囡囡,對正豐滿又圓滑嘅籮友,成條鳩隊到盡,抽出再大大力逼入去,啪啪啪,一路拍打一路插,唔理咁多啦

簽到
名稱: 夢婷
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B27249-佐敦-兼職女郎-夢婷.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

後生仔要搵囡囡,一字記之曰~靚,小弟已經四張野,搵女一定要靚之餘,波大籮大加服務就更重要,所以睇中咗佐敦夢婷 ,E條女貌美如花,笑起黎好似識放電咁,白滑大波加大籮,有腰仲要風情期種,唔上都唔得,女神夢婷 熱情主動,唔駛破冰好好傾,氣氛好輕鬆,十足似公仔箱女明星,引人嘅眼神,直情殺死人,仔細幫我沖乾淨,就同我玩波推、水簫,我衰衰咁問佢頭先食唔飽嗎?佢居然回我一句,都係你啦,條腸咁好食,忍唔住口。真係開心,沖涼大家已經玩得情緒高漲。番上床,細佬越來越有反應,夢婷 好主動擒上我個身到,先狂車我一輪,細佬越扯越硬,再同我全身奶錫,係咁奶我乳頭,由頭錫到落細佬度,手口並用進行挑逗,睇落好似係佢錫住我件架生,但係囡囡愈來愈落力,含吹奶啜磨擰揈齊齊有,吹到碌嘢硬到不能再硬。忍唔住先來騎上來喪搖猛騎,36D豪乳上下左右搖擺,西水長流,表情豐富,到差唔多啦,玩男上女下,一隊插到盡,屌到夢婷 七情上面,咬牙切齒,西水狂流,成床都係佢D水,最後階段反轉囡囡,對正豐滿又圓滑嘅籮友,成條鳩隊到盡,抽出再大大力逼入去,啪啪啪,一路拍打一路插,唔理咁多啦,腦海一片空白,一唔忍住一路向前衝,屌多幾百激,真係頂唔撚順,鳩吐白泡爆射收皮。同夢婷 做愛真係好滿意,事後浴做足,有講有笑,服務態度好好,臨走仲好熱情,值得返食。
貌美如花
多謝分享!
多謝師兄分享
貌美如花

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 06:33