[至佳配樂] 同36D波波大玩飛機餐,順利引爆,正到無朋友!

名稱: 波波
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A62462-深水埗-樓上骨-波波.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟辛苦命,日做夜做,腰酸背痛,向波波求救,第一時間約好時間,懷著無比興奮嘅心情如時去到,
開門一見36D豐盈挺拔大波;身材惹火,曲線迷人,皮膚白白淨淨,玲瓏浮凸,身材高挑而充滿曲線美,
熱情服務細心殷勤,自己過完水,出來幫我抹乾身,上床serve我揼骨,一開背好有功架,俾足心機幫我按,做到力度足,穴位準,技術屬一流水平!
特別照顧肩、腰、背,大小腿都照顧得到,識手肘按,指壓,精通經絡推拿,
骨技高超,靠賣手藝,唔係假骨,全身上下前後同我按到十足,愈按愈好力,愈按愈用心,再黎日式推油,全程好細心,應大力嘅地方大力,應柔力嘅地方柔力,
仲問我夠唔夠力,我好欣賞佢嘅服務態度,推完我feel全身都處於放鬆狀態,I felt very well at that moment,正啊!
推前列腺,拉我碌野又卒又劣作保健,連袋筋蟻線亦唔放過,手法挑逗無比又夠溫柔,男人激情感覺瘋狂燃燒,好似全身觸電咁爽,
最後大玩飛機餐,超級無敵享受,最後順利引爆,掂啊!
多謝分享
好正呀!
So sexy

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 16:36