混血兒大波對36D大波波,好大好軟熟,正到無輪,侍浴招呼殷勤用心仔細,夾腸波推技巧超好,享受埋水中吹奏,正到我呻吟震震上床玩

簽到
名稱: 混血兒大波
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B27221-太子-兼職女郎-混血兒大波.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係巴打都知太子區多囡囡,洗樓都有排洗,而且囡囡如果反咗牌的話,真係唔知等唔等好,唯有臨場執生啦,今次就比我撞到混血兒大波 送客,混血兒大波 樣子夠嬌俏,目測年紀都算細,身形比例啱晒我,仲入閘就比後便位巴打搶埋,幾大要入閘試餐飽先。囡囡服務真係好撚正,人靚聲甜,身材性感,有波有籮,皮膚白滑,索到啪啪聲,好有明星相,揸落囡囡對36D大波波,好大好軟熟,正到無輪,侍浴招呼殷勤用心仔細,夾腸波推技巧超好,享受埋水中吹奏,正到我呻吟震震上床玩。上床翻雲覆雨,囡囡服務好技術得,按摩手勢正宗,力夠穴準,按鬆全身,感覺好舒服,囡囡在床上攬住我,又奶又錫,直至錫均我全身,性感紅唇咀到我全身都係口水,奶袋食蛋,環保吹奏,聽教聽話,九淺七深式吹奏,時慢時快,用盡招式折磨我,爐火純青嘅口技,咁撚享受,二話不說我扶住佢條幼小腰,前推猛進,屌到囡囡瘋狂大叫,一輪狂轟猛炸,西水狂流,於是改玩觀音坐蓮,鮑魚緊窄好得,換鯉魚穿鬚,再玩通天蠟燭,仲有狗仔式疾速勁衝,屌到啪啪聲,水聲吱吱不斷湧出,最後衝刺時攬住我大叫唔得啦唔得啦,我好快就派彩比佢,咁撚正,可以搵佢做女朋友就好啦。唔單止細佬開心,我更relaxed,應該好快再食。
好正呀!
樣子夠嬌俏
big boobs thanks!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-16 21:34