深水埗舒淇熱情主動,不停啜我兩粒乳頭,摩打脷漫遊全身,爽撚死,AV式環保吹,唔係博命吹,係吹吹下先加快節奏

簽到
名稱: 深水埗舒淇
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B27972-深水埗-兼職女郎-深水埗舒淇.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今年唔知係咪犯太歲?搵親囡囡都係放假或者fully book,有次入明明咗閘,囡囡剛好姨媽到都試過,你話黑唔黑仔先?好在今次預約好深水埗靚女深水埗舒淇,包無失拖啦!深水埗舒淇白白淨,瓜子面靚女,成個明星咁,心口仲好有睇頭,加埋條纖腰同美腿,絕對令我塔晒糖,入到房就互摸,深水埗舒淇皮膚好細嫩,滑到線手,大波配上粉紅乳暈細乳頭,輕輕逗下已經有晒反應,寬衣解帶去浴室,36D大波貼住我上下前後磨,推完壓,好撚爽,洗到乾淨晒,梗係水中簫啦,深水埗舒淇望住我嬌媚一笑,幾乎想爆比佢,好在囡囡口下留情,床上服務,舌功相當犀利,伸出神脷就將我由上身至下身啜個痛快,爽到打冷震,喺床上慢慢嘆,深水埗舒淇熱情主動,不停啜我兩粒乳頭,摩打脷漫遊全身,爽撚死,AV式環保吹,唔係博命吹,係吹吹下先加快節奏, 而且有深喉,有眼神交流,用舌尖係龜頭打轉,正撚到爆精,細佬硬撚晒,即換六九互舐,啜到佢隻鮑魚濕晒水,點起晒大家嘅慾火,一開始男上出擊,但囡囡仍然下下搶韁,巨乳比我撞到拋高拋低,我左啜啜右啜啜,深水埗舒淇表現放蕩,叫床聲瀟魂夾淫蕩,高潮迭起,搞到我衝刺興奮無比,不斷變換花式女女主動騎上來,騎乘時速度一流,快上快落,騎功了得,騎至佢波濤起伏,拉士都係推車狗仔式,堅硬嘅細佬不斷向前推,推到啪啪聲,佢嘅呻吟聲真喺冇得頂!用盡腰力,按實囡囡條腰,入盡抽出再入盡,連插幾百吓,一股熱流才洶湧而射,爆到囡囡高聲叫,呼埋最後一口氣才抽出,深水埗舒淇服務用心又多元化,值得推介比大家。
唔錯好吸引,謝謝
回覆 讚好 不讚 使用道具

好正呀!

多謝師兄分享

包無失拖