住家菜中韓混血 啦,即時屌到佢反晒眼,流晒西水同眼淚,轉招女上肉體完全緊貼,鮑魚窄窄

簽到
名稱: 住家菜中韓混血
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B26752-太子-兼職女郎-住家菜中韓混血.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

年輕就時本錢,女人係咁,男人亦都一撚樣,有錢唔使,到老咗賓周連頭都起唔到時,就真係浪費青春啦,住家菜中韓混血 係太子區嘅紅牌囡囡,預約定唔使浪費時間,上到去見住家菜中韓混血 真人比廣告後生得多,好有少女味道,唔入閘都對唔住自己啦,一開門;住家菜中韓混血 丁字腳挺晒胸收晒腰,笑容滿面,妖味姣味出晒呢,一對又白又滑又大波,睇波型最少有36D,絕對係我柸茶,侍浴細心,前後上下洗得有心機,波推夾腸擦背樣樣正,先黎水簫,真係體貼入微,好舒服,細佬扯到爆,佢跟住幫我按摩,指夠準,力度均勻適中,黎到細佬位就梗係成支含住黎吹啦,快慢節奏掌握得好好,爽到我喺爆與未爆之間來來回回,激到好似坐緊過山車咁,即時帶套正場,男上,掌上壓式屌囡,成支棍由頭插入晒,摩擦到條囡西皮反晒,叫晒老公,咁自然要大大力回報番住家菜中韓混血 啦,即時屌到佢反晒眼,流晒西水同眼淚,轉招女上肉體完全緊貼,鮑魚窄窄,佢更索性快放策騎兼瞇眼輕輕呻吟,兩人身軀嘅猛烈撞擊,佢隨即興奮得放聲淫叫,銷魂到透晒入人心,差唔多啦,推車仔進攻,條腰呈現出驚人弧度,搞到我血脈沸騰,我抽送得越快越有勁,撞擊聲越來越嚮,插足十幾分鐘,過足晒癮,深呼吸咬緊牙根,大大力爆晒米青,好有女朋友感覺,事後仲有細心待浴,服務真係唔錯,仲幫手著衫,放低家用抱抱才走人。住家菜中韓混血 夠晒淫蕩,越屌越有女朋友感覺,一定要返桌。
多謝分享!
多謝師兄分享
回復 best9 ##1 的帖子3 {* T  b; F1 X; S$ N1 R: M7 ^

# Q1 r9 S! O; R4 m; k$ A+ tnice, thanks
服務唔錯

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 21:10