混血兒大波個西咁緊窄,插落去真係high到心跳加速,插多幾吓,開始有水聲,再插囡囡仲反晒白眼,典晒床叫春

名稱: 混血兒大波
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B27221-太子-兼職女郎-混血兒大波.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇到報告話太子區有個頂級新囡,樣貌身材都有酒店級數,而且服務人人讚,睇埋廣告相,即時預約,準時上樓,展開淫濺之旅,混血兒大波樣靚身材FIT,仲要熱情奔放,真係一部性愛搾汁機,扲鐘入閘,完全自動波,夠晒好享受,侍浴細心,前後上下洗得有心機,波推夾腸擦背樣樣正,先黎水簫,真係體貼入微,好舒服,細佬扯到爆,佢跟住幫我按摩,指夠準,力度均勻適中,環保吹奏夠晒用心,吓吓深喉,吸啜到雪雪聲,我細佬仲梗過支鐵棒,成條鳩都係囡囡D口水,爽到打冷震,即時帶套正場,女上,高級騎術,我狂玩36D大波,騎住來玩,我忍唔住啜乳頭,享受到閉上眼睛發出呻吟聲,令我都立即慾火焚身,轉位來個傳教士式男上衝刺,混血兒大波個西咁緊窄,插落去真係high到心跳加速,插多幾吓,開始有水聲,再插囡囡仲反晒白眼,典晒床叫春,十隻手指抓到我背脊都花埋,梗係加多兩錢力,等佢攬到我實一實啦,差唔多啦,推車仔進攻,條腰呈現出驚人弧度,搞到我血脈沸騰,我抽送得越快越有勁,撞擊聲越來越嚮,一唔屌到混血兒大波狂叫先派貨畏飽佢,混血兒大波絕對係睇得又砌得嘅床上恩物,完事後放低家用腳軟軟落樓。
爽到打冷震
回覆 讚好 不讚 使用道具

謝謝分享

回復 小女女 ##3 的帖子1 x3 {6 S: a5 E. ~9 `
1 z$ l& }( d4 {5 [
謝謝分享

多謝分享!

多謝師兄分享

seems nice looking